afiyet olsun. ben de dukan birası yapayım yarına
İnşallah. Teşekkür ederim.Çok amin60'ları heyecanla bekliyorum. Bunu okumak bile çok güzel. desteğin için teşekkür ederim.
❤ En güzel yaşlarındasın ve bunun tadını sağlıkla, mutlu,huzurlu ve doya doya çıkarmanı gönülden isteyip,diliyorum. Her şey temiz ve iyi sonuçlu olarak çıksın. Bundan sonra sağlıklı olan ve ideal kilosuna gelmiş olan yeni bedeninle hayatın tadını çıkar.
❤ Tünaydın hocam İzmirde tatlı bir yağmur var. Bu havalarda hep içim derin bir huzur dolar . Yağmuru çok severim. Kahvemi yaptım ve camın kenarında bu miss havanın tadını çıkarıyorum.
🌧 🏞🌧
Geçmiş olsun canım. Diş ağrısı da kötüdürşimdi yaptım içtim canımama bu biraz da diştendi. sol taraftaki büyük dişim sorunlu benim. kanalları düzgün değil. o yüzden kanal tedavisi sonuç vermedi. birkaç yıla bir dolgu değiştiriyorum. şimdi ağrıyor. bu sefer uzun sürerse gidip çektireceğim.
dişin ağrısı başa vurdu yani.
Kız dün napmissin. Geçen haftanin acısını çıkarttım herhalde. Akşama lütfen karbonhidrat olmasın.Dün akşam çok yedim
Yazdıklarımın dışında 7 tane kuru pasta yedim kaptanimdan korkarak yazıyorum
Tatilde annemlere geldim çocuklarla
Burada evdeki düzenim olmasa da yine de çok dikkat edicem
Bazı günler ablamlarla buluşuruz belki biraz kaçamak yaparım ama genel olarak dikkatli olmaya gayret edicem.
Bugün yediklerim
Sabah 1 kaşarlı salamli sandvic
1 bardak çay
2 kare bitter çikolata
Öğlen
Yarım porsiyon pırasa yemeği pirincsiz
1 porsiyon tavuk tava
2 dilim ekmek
Ara
Eti lifalif kuruyemisli
Akşam ablam davet etti karbonhidratlardan az alırım ama evde yiyecegimden fazla yerim sanırım
Elhan sibel_84
Neyse Cook uykum var biraz uyuyayım
Tamamdır canım. Şöyle diyeyim o zaman erken kalkan yol alır. Bir hafta önceden başladın. Hedefe daha erken ulasacaksin inşallah.Buranın çok eski bir üyesi olduğum için kuralları biliyorum kaptanımben henüz takımlara girmeye hazır olmadığım için pazartesi günü tartılıp karar veririm demek istemiştim ama olsun senin motivenle erkenden takımda oldum teşekkür ederim
Afiyet olsun. Lop lop et olsun kırmızı takım üyesiAynen
Şu an elimde
Menü harika canım. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım
Offf kısır. Neyse ki gün boyu aç imissin
Tatlım kahvaltım baya kalorili oldu bgun o yüzden yazmayım hiç
Yaz yaz görelim günahınla sevabınlaTatlım kahvaltım baya kalorili oldu bgun o yüzden yazmayım hiçöğlen yemedim şimdide balık salata yicem
Bütün kahvaltının içinde tek sevap haşlanmış yumurtaydıYaz yaz görelim günahınla sevabınla
Bugün cumartesi . Simit günün olduğunu biliyorum. Geri kalan günahların ne onu de banaTatlım kahvaltım baya kalorili oldu bgun o yüzden yazmayım hiçöğlen yemedim şimdide balık salata yicem
DünBütün kahvaltının içinde tek sevap haşlanmış yumurtaydıkalanı külliyen günah simit yidim
Hemen gelin beni çok yalnız bırakmayın tabiiki
Bendeki regl isteği. Bugün bitti artık. No no no sakın sakın cumayı düşünüyoruz keşke dememek için büyük bir bardak su içiyoruz tatlı hayal ederekvalla kızlar benim de canımı sütlü tatlı çektirdiniz
Teşekkür ederim.afiyet olsun. ben de dukan birası yapayım yarına
Teşekkür ederim kaptancığım.Geçmiş olsun canım. Diş ağrısı da kötüdür
Kız dün napmissin. Geçen haftanin acısını çıkarttım herhalde. Akşama lütfen karbonhidrat olmasın.
Tamamdır canım. Şöyle diyeyim o zaman erken kalkan yol alır. Bir hafta önceden başladın. Hedefe daha erken ulasacaksin inşallah.
Afiyet olsun. Lop lop et olsun kırmızı takım üyesi
Menü harika canım. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım
Offf kısır. Neyse ki gün boyu aç imissin
Evet. Oldu epey değiştirdim bununla.Keira- senin önce farklı nickin mi vardı?
Tam dayaklık değil mi?
Mantar alıp, mantarı koymayı unutan benTeşekkür ederim.Evet yap canım iyi oluyor . Hem sürekli wc ye çıkartıyor , hem de iştahımı kapatıyor benim.
Teşekkür ederim kaptancığım.Senin menünde harikaydı.
Neydi acabaEvet. Oldu epey değiştirdim bununla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?