Yok başka bir şey istemedi canım ama bir tane limonu sıkıp içtim banamısın demedi o yüzden bisküvi yedimGeçmiş olsun saracim. Baş ağrısı direkt mideye etki ediyor. O esnada limon bile yesen olurdu bisküvi sonrası canın başka şeyler istemedi mi...bende öyle etki ediyor..
Afiyet olsun bitanem. Ağrın geçmiş neyse kiYok başka bir şey istemedi canım ama bir tane limonu sıkıp içtim banamısın demedi o yüzden bisküvi yedim
Kız bu ne anaaaaMenü
Sabah 10.30
1, 5dilim ekmek
Bal kaymak
Yumurta
Domates salatalık
3 çatal karışık kızartma
Ara 16.30
3 kaşık aşure
3 lokmalık çikolata
Akşam 18.30
Balık
Salata
Yeşillik
Haşlanmış Patates
Bugün regl ilk günü. Çok tatlı çekiyor canım. Aşure iyi geldi. Ama sevmediğim için daha yemem. Akşamı da böyle atlayacağım inşallah.
TemelinSafinazi Elhan
En az 5 diye düşünüyorum, yoğurda katıp yerim yoksa hurma beni acıktırıyorKaç tane yiyeceksin
Yanında 9 erik kurusu da var. Ben zor yedim açıkcası. Tek hurma yetermiş aslında. Bağırsaklar için yedim zorladım kendimi
evet bazen oluyor. sabah yataktan kalkerken başlıyor. ama bugünkü biraz diş kökenliydi sanırım. ya da ikisi birden denk geldiFulyacim geçen hafta üst üste ben de baş agrisiyla uyandım geç saatlere kadar telefona baktim ondandır dedim bir iki gün saat 21.00 gibi bırakıp denedim yine oldu. Havalardan mi yıldızlardan mi neden bilmiyorum çoğu kişi aynı şeyi söylüyor. Geçmiş olsun. Ben hap almadan geciremedim .
AynenHerkes kahve içerken göz gezdiriyor demek ki buraya
Geçende ben öyle oldum, Allah şifa versinsabah kalktığımdan bu yana başım ağrıyor. ağrı kesici içtim halâ geçmesini bekliyorum
amin canımGeçende ben öyle oldum, Allah şifa versin
Aşure sevilmezmiMenü
Sabah 10.30
1, 5dilim ekmek
Bal kaymak
Yumurta
Domates salatalık
3 çatal karışık kızartma
Ara 16.30
3 kaşık aşure
3 lokmalık çikolata
Akşam 18.30
Balık
Salata
Yeşillik
Haşlanmış Patates
Bugün regl ilk günü. Çok tatlı çekiyor canım. Aşure iyi geldi. Ama sevmediğim için daha yemem. Akşamı da böyle atlayacağım inşallah.
TemelinSafinazi Elhan
AyyyAkşamki yiyeceklerinde şeytana uyarsan beni etiketleme datlim
Şimdilik afiyet olsun.Dunku yedi kuru pasta çok ama onu düşün çok dikkatli ol lütfen.
Ay ben de sana sarılayım kocaman
Ben de tavuk göğsünü çok severim. Değiş tokuş mu yapsak ne yapsakAşure sevilmezmi
Bana yolla hemen
İki haftadır yarın hangi tatlıyı yapsam diye düşünüyorum, oysa yapacak halim bile yok
Evde block çikolata olsaydı bugün bişey hazırlayacaktım, sabah gidip alıyım dedim, yağmur yağıyor.
Yüksek ihtimalle tavukgöğsü yapacak gibiyim
Güzel canım afiyet olsun
Canın çok tatlı istiyorsa lütfen gündüz yap en azından kurtarabilesin günüAşure sevilmezmi
Bana yolla hemen
İki haftadır yarın hangi tatlıyı yapsam diye düşünüyorum, oysa yapacak halim bile yok
Evde block çikolata olsaydı bugün bişey hazırlayacaktım, sabah gidip alıyım dedim, yağmur yağıyor.
Geçmiş olsun hasta mısın?Aşure sevilmezmi
Bana yolla hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?