Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırdır inşallah. Karın ağrısı mi var oğlunun? Sebebi ne ki?Oğlumun hala karın ağrısı devam ediyor. Sanki hastahanede yoruldugumuzla kaldık gibi hissediyorum ama geçecek inşallah dua ediyorum geçsin diye @Efenin_Annesi
Bu arada görmedim yorumunu görsem hemen yazrdim canim
Termemiz çıksın sonuçların inşallahGünaydin
Musmutlu hafta sonlarııı
Mr a giricem az sonra. Dualarınız iyi dlekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum
Eline sağlık kaptanimTakımlarımız hayırlı olsun.
Takımlarımız hayırlı olsun. Başarılar Dilerim.
Masterfit Yarışması 91. Etap Yaş Boy 10.11 13.11 Fark Yüzde Kırmızı Takım @TemelinSafinazi KAPTAN 29 160 65.65 @Ozzybal 37 174 74.25 FitVenus
33 170 61.9 gezegenfeza
48 163 80.8 Mehfam
38 160 83.7 @Hayalkuran 26 175 78.1 ZincirKirma
38 163 81.2 @Jasminium84 39 164 61.9 s i d e l y a
29 167 64.65 @Chara- 36 160 59.8 Mavi Takim sibel_84 KAPTAN
39 158 71.85 @blonde ambition 35 162 73.7 @Mthn83 82.7 Ellssa
27 164 76.8 Nergis 35
55 153 63.9 @menekse_kokusu 31 163 65.0 @Beth18 36 168 64.0 @sara_28. Yarın bildirim @Ysmnondr. Yarın @flziso. Yarın HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Efenin_Annesi. Yarın 29 170 @Tutku44 33 168 84.1 @Jou @60kiloyum @yazarhanim35 @Mucizemsn 31 160 62.7 @Aomine Daiki 68.35
Kesinlikle ediyoruz o iş bizde kaptanım ucundan 63 u gormusken 64 e çıkmaya niyetim yokMavi takım
@blonde ambition
@Mthn83
Ellssa
Nergis 35
@menekse_kokusu
@Beth18
@sara_28
@Ysmnondr
Kızlar bugünden itibaren dikkat etmeye başlıyoruz. Günlük içtiğimiz su miktarına, sporumuza, yediklerimize ve ictiklerimize.
Günaydın cancagazimGünaydın güzelliklerle dolu huzurlu bir güne uyanmanizi dilerim.![]()
Senden iyisi yok şimdi bende 2 gündür yürüyüş yok bugün yağmur var yarın insalahh baslicamEvet 3 km.yi tempolu bir şekilde yürüyüp geldim
İnşaAllah ikimizde girelim ama en çok ben gireyimGüzel bur rakip hadi haftaya 70ler ligine kim girecek
İnşaAllah tertemiz çıkarGünaydin
Musmutlu hafta sonlarııı
Mr a giricem az sonra. Dualarınız iyi dlekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum
Benimde içimden çok şey yazmak geliyor, vazgeçiyorum, yanliş anlaşılırım diyeBir sürü alıntı yaptım yazmaktan vazgeçiyorum.
Gitmeleri sevmiyorum. Ayrılıklar çözüm değil barış ve sevgi her şeyi cozerdi oysa...
Yanlış anlaşılırsa bazen ara vermek iyidirBenimde içimden çok şey yazmak geliyor, vazgeçiyorum, yanliş anlaşılırım diye![]()
Oğlumun hala karın ağrısı devam ediyor. Sanki hastahanede yoruldugumuzla kaldık gibi hissediyorum ama geçecek inşallah dua ediyorum geçsin diye @Efenin_Annesi
Bu arada görmedim yorumunu görsem hemen yazrdim canim
Günaydınn sağlıklı güzel bir gün olsun güzel haberler alalım kızlarGünaydin
Musmutlu hafta sonlarııı
Size güveniyorum canım. Şimdi temizlik işini halletmem lazım. Dışarıda işlerim var. Akşama valiz hazırlanacakEline sağlık kaptanim
Kesinlikle ediyoruz o iş bizde kaptanım ucundan 63 u gormusken 64 e çıkmaya niyetim yok
Günaydın cancagazim
Senden iyisi yok şimdi bende 2 gündür yürüyüş yok bugün yağmur var yarın insalahh baslicam
Benimde içimden çok şey yazmak geliyor, vazgeçiyorum, yanliş anlaşılırım diye![]()
Kolay gelsin Sibelcim.Size güveniyorum canım. Şimdi temizlik işini halletmem lazım. Dışarıda işlerim var. Akşama valiz hazırlanacak![]()
Rica ederim Kankişim.Eline sağlık kaptanim
Kesinlikle ediyoruz o iş bizde kaptanım ucundan 63 u gormusken 64 e çıkmaya niyetim yok
Günaydın cancagazim
Senden iyisi yok şimdi bende 2 gündür yürüyüş yok bugün yağmur var yarın insalahh baslicam
Teşekkürler hocam. Bir gözümde burada.Kolay gelsin Sibelcim.![]()
Ayyy insalahhh agzin bal yesin canım benimRica ederim Kankişim.63,' ten 62' ler göz kirpsin sana
![]()
Hadı hayırlı sağlıklı haberler al canimGünaydin
Musmutlu hafta sonlarııı
Aminn ınsalhhh canimDualarınızla girdim çıktım mr a.
Allah bir daha girdirmesin. Çok amin.