- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Abovvvv.bu nasıl kaptan yahu canımızı alacak
Valla bu hafta çekeceğiniz var. Okulda yok. Gözüm üzerinizde
Yok ya. O listede olmayanları aldı hep. Ama bende suç yok uyardım.
Bak kaptansin tartı olmadan olmaz o işYaw o değil de pazar yola çıkacağız. Pazartesiye tartı lazım. Valizin bir köşesine oonu nasıl ilistirecegim onu düşünüyorumElhan
Bana sarıl :)Bu geceden arta kalan @s i d e l y a küsüm sana
Gönlümü nasıl alırsın bilmem artık
Aklıma geldi de
Her türlü yolu denedim taş duvar bizim kız ...
Sibelcimsibel_84 geldi de kurtardı bizi gel bir sarılayım o da uyudu çoktan kime sarılsam ki
Hadi sonra da 60lara ineceksin insallahBu hafta sporu ve suyu biraz daha arttırıp 72'yi görme hedefim var. Hadi bakalım sıkı çalışalım
Burada yazarla ben tartışma yaşamıştık fotolu menüden dolayı. Sapla saman dediğin aslında bana yapılan vurgu. Pire için yorgan yakilmaz . Muhattap olmak istemediginle olmazsın. Şimdi sorarlar adama eyy Bloo benim kâlâ alma yazrcim insanların fikrini değiştiremeyiz dememe alınıp zorsunmustun ya hani bunlara ne diyeceksin dur tahmin edim ben senden bahsetmedim ki olacak cevabın 1 gün öncesi takımda olmak istemediğini hazırlığa geçmek istediğini yazınca kırılmış bunu bana yapılmış bir saygısızlık olarak adlandirmistim. Burxan başlamıştı surtusmemiz seninle ve devamı geldi.Canım sakin kafayla bir düşün ve sapla samanı ayır lütfen. Diyet yapmak ,burda motive olmak başka konu... Diğer şeyler başka konu...
Pire için yorgan yakılmaz ! Sen hedeflerine ve hayallerine bakarsın, muhattap olmak istemediğinle olmazsın bu kadar basit.
Burda olmak seninde hakkın lütfen saçmalama.
Sen kaptan olunca başımıza gelmeyen kalmadı.....! Artık kendini biraz eleştir ve grubu bu kadar kötü etkileyip negatif enerji yüklemeyi bırak. Bunları bana yazan sensin . Bugün ki elhana yaptigim açıklamanın sonundaki adının etiketlenmemin sebebisin. Yeterli olmuştur umarım.Burda @Jou yada ben değil haksiz olan sensin. Hala böyle yazıp ortada böyle konuşup sürekli kışkırtan sensin. Ben bu yazdığın şekilde yap tarzı emri vaki tek kelimem yok ve öyle hitap edenlere bile kibar cevap verilip ,bana haksız çıkış yapılmış olunmasına rağmen hamile olduğunu düşünüp taaa ben gündüz özelden jou ya bugün konuşmayalm yarın sakin kafayla düşünüp karşılıklı yazışmamizı oku sadece lütfen dedim. Oda tamam dedi. 2 yetişkiniz zaten ama sen adaletsiz ve kaos yaratici devam etmek icin öyle çok uğrasiyorsun ki sen kaptan olumca başımıza gelmeyen kalmadı farkındamısın artk kendini biraz eleştir ve bu grubu bukadar kötü etkileyip ,negatif enerji yüklemeyi bırak.
Ve benim Akreple kaptanlık haftamiz bitti abla seni takımlara alınacaklar listesine aldı hazırlıkta verdiğin cevap yukarıda.İyi yapmşsın abla simdi gorunce düşündüm ve sonuçta bu hafta beni negatif etkileyebilecek durum kalmadığına göre takımlarda olup yarışmacı olabilirim. Yarışayım evet Teşekkürler.
Benim kaptanken başınıza gelemyen kalmamış grubu.kotu etkileyip kötü kaptanligimi eleştirip ne hikmetse karşı takımımın kaptanini bu şekilde tebrik etmen de pek iyi niyetli değil. Bilmem anlata bildim mi rahatsızlık seviye mi . Ha bide diyorsun sürekli ben seni motive ettim destekledim 100 lu rakamlardayken . Motivasyon cümlelerinin çoğunluğu kadar demoralize edici cümlelerinin de hakkını yememek lazım çok saol.Ellssa seni tebrik etmek istedim. Gördüğüm başarılı kaptanlardan biriydin. Takımını motive edişine falan okudukça bayıldım ve takımla birlikte sen de harika kilo verdin onun için de ayrıca tebrik etmek istiyorum. Bundan sonrada hep böyle booolll bollll eksilerin olsun.
Zaten hepimiz doğru beslenmeliyiz de göbüş için spor yapman lazım sankiSaklayamadığım kilolar var ama göbüşte
1 hafta dinlenmek bana iyi gelecek cnm senle kaldığımız yerden devam ederiz insallahcanım böyle düşünme ne alakası var. kilonun çok olması kaptan olmana neden engel olsun ki? kilon fazla olabilir ama herkesle beraber gayet güzel diyet yapıyorsun. böyle düşün
Bensiz 1 haftanın tadını çıkart toparlanirsam yine seni seçerim yada sen beni seçersin takım kurarizEksikliğin hissetmemek ne mümkün.
Hedefimize giden bu uzun yolda birbirimize yoldaş olmak destek olmak varken bu vazgeçiş niye?!
Motivasyon; gönülce sevince güzel paylaşınca çoğalır. Lütfen gel.
1 haftaya toparlayayim inşallah kendimi 1 hafta sunumlar senden sorumlu eksikliğini aratmaEfenin_Annesi lütfen gitme. Lütfen eski motivasyonunu geri dön. Bunu sadece kendin için yap lütfen eskiden giydiğin kıyafetlere girince iyi ki yapmışım diyeceksin canim. Ayrica tabaklarini özledik ve hoş sohbetini
İlk alıntıda bahsettiğim kişi ben kendimim.Burada yazarla ben tartışma yaşamıştık fotolu menüden dolayı. Sapla saman dediğin aslında bana yapılan vurgu. Pire için yorgan yakilmaz . Muhattap olmak istemediginle olmazsın. Şimdi sorarlar adama eyy Bloo benim kâlâ alma yazrcim insanların fikrini değiştiremeyiz dememe alınıp zorsunmustun ya hani bunlara ne diyeceksin dur tahmin edim ben senden bahsetmedim ki olacak cevabın 1 gün öncesi takımda olmak istemediğini hazırlığa geçmek istediğini yazınca kırılmış bunu bana yapılmış bir saygısızlık olarak adlandirmistim. Burxan başlamıştı surtusmemiz seninle ve devamı geldi.
Sen kaptan olunca başımıza gelmeyen kalmadı.....! Artık kendini biraz eleştir ve grubu bu kadar kötü etkileyip negatif enerji yüklemeyi bırak. Bunları bana yazan sensin . Bugün ki elhana yaptigim açıklamanın sonundaki adının etiketlenmemin sebebisin. Yeterli olmuştur umarım.
Ve benim Akreple kaptanlık haftamiz bitti abla seni takımlara alınacaklar listesine aldı hazırlıkta verdiğin cevap yukarıda.kime gönderme bu hiiii?? Bide beni etiketlememis alıntı yapmamış vs. Allah'tan yapmamışsın.
Benim kaptanken başınıza gelemyen kalmamış grubu.kotu etkileyip kötü kaptanligimi eleştirip ne hikmetse karşı takımımın kaptanini bu şekilde tebrik etmen de pek iyi niyetli değil. Bilmem anlata bildim mi rahatsızlık seviye mi . Ha bide diyorsun sürekli ben seni motive ettim destekledim 100 lu rakamlardayken . Motivasyon cümlelerinin çoğunluğu kadar demoralize edici cümlelerinin de hakkını yememek lazım çok saol.
Hoca kopya çekmiş
Ah keşke senin gibi yapabilsem ucundan bile benzemiyor görüyorsun bütün hepsini karistirip koyuyorum önüme1 hafta dinlenmek bana iyi gelecek cnm senle kaldığımız yerden devam ederiz insallah
Bensiz 1 haftanın tadını çıkart toparlanirsam yine seni seçerim yada sen beni seçersin takım kurariz
1 haftaya toparlayayim inşallah kendimi 1 hafta sunumlar senden sorumlu eksikliğini aratmaoğlun nasıl cnm msj attım ama görmedin sanırım yada cevap verdin ben görmedim
Takımlarımız hayırlı olsun.
Takımlarımız hayırlı olsun. Başarılar Dilerim.
Masterfit Yarışması 91. Etap Yaş Boy 10.11 13.11 Fark Yüzde Kırmızı Takım TemelinSafinazi KAPTAN 29 160 65.65 @Ozzybal 37 174 74.25 FitVenus 33 170 61.9 gezegenfeza 48 163 80.8 Mehfam 38 160 83.7 @Hayalkuran 26 175 78.1 ZincirKirma 38 163 81.2 @Jasminium84 39 164 61.9 @s i d e l y a 29 167 64.65 @Chara- 36 160 59.8 Mavi Takim sibel_84 KAPTAN 39 158 71.85 blonde ambition 35 162 73.7 @Mthn83 82.7 Ellssa 27 164 76.8 @Nergis 35 55 153 63.9 @menekse_kokusu 31 163 65.0 Beth18 36 168 64.0 @sara_28. Yarın bildirim @Ysmnondr. Yarın @flziso. Yarın HAZIRLIK BÖLÜMÜ Efenin_Annesi . Yarın 29 170 @Tutku44 33 168 84.1 @Jou @60kiloyum yazarhanim35 @Mucizemsn 31 160 62.7 @Aomine Daiki 68.35
Teşekkür ederim. Birlikte güzel kilolar vereceğiz inşallah kaptanım
Gel sarılalım hocamBu geceden arta kalan @s i d e l y a küsüm sana
Gönlümü nasıl alırsın bilmem artık
Aklıma geldi de
Her türlü yolu denedim taş duvar bizim kız ...
Sibelcimsibel_84 geldi de kurtardı bizi gel bir sarılayım o da uyudu çoktan kime sarılsam ki
Dur bir sarilacaktim
Hedefim aynı şekildeBu hafta sporu ve suyu biraz daha arttırıp 72'yi görme hedefim var. Hadi bakalım sıkı çalışalım
Tartı işi kolay valizin bir köşesine ilistirecegimAbovvvv.bu nasıl kaptan yahu canımızı alacakyalnız ben bugün acayip yedim pazartesi eksi gelemezsem canımı okur
Bak kaptansin tartı olmadan olmaz o iş
Bana sarıl :)
Hadi sonra da 60lara ineceksin insallah
Hocalarda kopya cekerHoca kopya çekmiş
Teşekkür ederimÇok güzel canım
Bu bir sarkida gecen söz o geldi aklima sarki sozunu yazdim.Ben bunu şaka olarak söyledim muhakkak ki o mesajın ardına güzel bir emeojide koymusumdur k.bkma kırdıysam ama niyetim bu değildi.Efenin_Annesi bir minik araya giriyorum, hatırlar mısın bilmiyorum jou kaptandı pazartesi günü kilo bildirimlerinden sonra seni takımına aldı beni karşı takıma yolladı. Ben de ona takılıyodum küstüm vs gibi sen bana "çatlama ordan kıskanç haspam yazasım geldi" diye bir espri yapmıştın ve ben o kadar şaşırıp garipsemiştim ki bu üslubu, büyümesin diye olay bir süre ara verdim buraya. Şimdi geldiğimde gruba yine bir sözcüklere takılma ve karşılıklı kırılmalar var..
Sana kötü niyetle yazdın diyemem asla ama belki mizacın buysa (yüksek enerjili pat diye söyleyen vs) kötü niyetli olmasan da kırıcı olabiliyosun. Bence bir süre ayrı kalıp güzel bir enerjiyle dönmekte fayda var.
Bugün yazdığın bi yoruma üzüldüm. Belki kilom fazla diye yapacağım menü yorumuna arkadaşlar sen kilona bak derler vs demişsin burda olası böyle bir saygısızlığa karşı kendi gardını alan naif kırılgan bir yapın var ise lüften karşına da hassas davran. Sen azimlisin, hırslısın çok güzel kilolar da veriyorsun bence bu sayfayı bırakma ama daha pozitif dön aramıza sevgiler
Güzel bur rakip hadi haftaya 70ler ligine kim girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?