• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerindeki kağıtta bunlar yazıyor!!!

heexee

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
7.750
4.857
773
Soma'da yaşanan iş cinayetinin ardından bölgeye giden cübbeli ve sarıklı kişilerin akın etmesi tepki toplamıştı. Yakınlarını kaybeden aileler, bazı sakallı hocaların kendilerini ziyaret ettiğini söylemişti.

Geçtiğimiz günlerde mezarlıklarda ailelere dağıtılan bir bildiride "Kardeşlerimizin vefatı bizi müteessir etti. Fakat; kazaya rıza, kadere teslim İslamiyet'in şiarıdır" ifadelerinin yer alması dikkat çekmişti.

Şimdi de ailelere laiklik ve demokrasi karşıtı bildirilerin dağıtıldığı gündeme geldi. Soma'da evlerin önüne veya posta kutularına bırakılan "Müslüman Olmak Neyi Gerektirir" başlıklı bildiri bir yandan şeriat kanunlarının konulması gerektiğinden bahsedilirken bir yandan da isyan etmenin Müslümanlığa aykırı olduğundan söz ediliyor.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) tarafından da Soma'da evlerin posta kutularında bulunarak kamuoyu ile paylaşılan bildiride şu ifadeler yer alıyor:

"(...) Partiler ise Laik ve Demokrasi yönetimini ayakta tutan unsurlardır. Çünkü hangi parti başa gelirse gelsin önce Laikliğe. De.mokrasiye. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacaklarına dair yemin ederler. Halbuki Maide suresi 44.ayette 'Kim Allahın indirdiği hükümlerle hükmetmezse işte onlar kafirlerdir' buyrulduğundan bu şekilde yemin edenler ve Allahın indirdiği hü.kümlerle hüküm vermeyenler Allahın bildirdiğine göre kafir olmuş olurlar. Allahın kafir dediğine kafir dememek yani Allahın dedi.ğinin tersini söylemek ise küfürdür yani inkar ve kafirliktir.

Gelelim oy verenlere; oy verenler de Laikliğe ve demokrasiye bağlı kalacaklarına dair yemin edecek olan ve Allahın indir.diği hükümlerle hüküm vermeyecek olan kimselere oy verip devletin başına idareci olarak getirdiklerinden dolayı imandan çıkar.lar. Çünkü küfre rıza göstermek ve küfre destek olmak küfürdür. Başka bir ifade ile Demokrasi partilerle ayakta durur, partiler de oylarla ayakta durur. Küfür sistemini ayakta tutmak kafirliktir."

İŞTE O BİLDİRİ:

$bildiri1.jpg
$bildiri2.jpg
$boameq5cuaaw9_l.jpg

Kaynak:http://www.odatv.com/n.php?n=ellerindeki-kagitta-bunlar-yaziyor-2005141200

Onlar aslında neden Somadaydı
Haberine bakılmasını tavsiye ederim
En azından isyan etme derken neyi kastetmişler fikir oluşur
Ha ama haberde katılmadığım bölümler de var

Ben de diyorum bu kk daki
Eyvah şehit kader derken insanları susturacaklar
Kuruntusu nereden geliyor
Meğersem karalamayan gazete kalmamış

eğer bütün önlemler alınıp her şey kusursuzca prosedürlere göre işlenmiş olsaydı evet kader olurdu
ama bu kader değil tam bi vahşet
bu bildirileri kimin yayınladığı da çok açık
keşke dini ağızlarına aldıkları kadar uygulayabilselerdi onca masum insanın kanları ellerine bulaşmamış olurdu

eğer bütün önlemler alınıp her şey kusursuzca prosedürlere göre işlenmiş olsaydı evet kader olurdu
ama bu kader değil tam bi vahşet
bu bildirileri kimin yayınladığı da çok açık
keşke dini ağızlarına aldıkları kadar uygulayabilselerdi onca masum insanın kanları ellerine bulaşmamış olurdu

Bunu anlata anlata dilimizde tuy bitti ama nafile...

Bunu anlata anlata dilimizde tuy bitti ama nafile...

adalet bir gün yerini mutlaka bulacağına inanıyorum hele hele eli kana bulaşanların yanına asla bırakmaz Rabbim
sadece zamanını beklemek can sıkıcı ve onca masum insan ya hapse giriyo ya canıyla ödüyo bu süreci

Kader iman edenler için de etmeyenler için de hep karmaşık gelmiştir bu konu sorunlu bir konu
Kaderi bilmiyorlar işte sorun burada başlıyor
Kader nedir iyi bilinmelidir

Bunlar İstanbul'da da dağıtılıyor.
Kapımın önünde buldum ve okuduğumda dehşete düşmüştüm.

LG-P710 Tapatalk

bu taliban kılıklı herifler, birgün öldüğünde neden kuranı kerimin ayetlerini kullanıp, insanları kandırmaya çalıştın diye sorulduğunda ne yapacaklar acaba? :51:

Tedbir almadan onca insani yokpahasiya calistr sonra kazaydi kaderdi bilmem neydi

Gelene razı ol, kaderci yaşa, önlem alma, hayatta başımıza be gelirse gelsin hesap sorma, arkasını arama nitekim hakkını aramak, o zulmü yapanlardan hesap sormak küfürdür, Allah'a karşı gelmektir. Bu nasıl bir zihniyettir aklım almıyor. Kuran bilmesek bizi inandıracaklar bu insanlar dini kuranı kullanıyorlar. Rabbim her türlü önlemi almayı, kendini korumayı, zalime karşı ezilmemeyi buyurmuştur. Kim ki zalimden hesap sormaz, onun yanında yer alır, o cehennem ateşinden de payını alır buyurmuştur ayetinde. Mutlak kader vardır, değiştirilebilir kader vardır. O zaman bu şeriat yandaşı kişilere soralım, karşıdan karşıya geçerken sağa sola bakmıyorlar mı nasılsa kaderimse varsa vurur yoksa bir şey olmaz diyebiliyorlar mı, deprem sel olduğunda kaçmayıp yerlerinde mi bekleyecekler. Bu olana razı gösterin diyen şeriatçılar, kadın yüzünü açtı diye, araba kullandı diye, tecavüze uğradı diye o kişiye suçlu görüp falaka cezası veren, taşla öldüren insanlar değil mi. Biz bu insanların cezasını çekmesini istiyoruz sadece onlar gibi taşla falakayla değil yine de insanca cezalarını çekmelerini istiyoruz. Benim gözümde bu insanlar asla Müslüman değiller.

Bunlar İstanbul'da da dağıtılıyor.
Kapımın önünde buldum ve okuduğumda dehşete düşmüştüm.

LG-P710 Tapatalk

Facebook sayfasini ziyaret edin yazmislar kagidin sonunda metakimdan baktim orasi daha da korkunç

Hangi yetkiyle yazabiliyorlar o yazilari anlamis değilim... Atatürkün medresleri kapatmasindan tutun öğrencileri yurt dişina gönderilmesine kadar yazmislar sayfa sayfa...

Hatta eşitlik diye haddini asan kadinlara yaziklar olsun. Patronuna muhtaç olacagina kocana muhtaç ol ev hanima yakisir şekilde yetistirin kizlarimizi demiş beyfendiler...

Son düzenleme:
Yani bu bildiriler gerçek:ssz:
Provoke etmiyorsunuz değil mi:9:
Lütfen delilinizi görelim inanmayız:51:

Hayır yahu :) Hatta sosyal medyada paylaşmıştım neyseki fotoğraf duruyor orada.
Babama söylediğimde kızım ben çoktan biliyorum bunu demişti.

LG-P710 Tapatalk

Eklentiler

• $1400678149901.jpg
    $1400678149901.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Facebook sayfasini ziyaret edin yazmislar kagidin sonunda metakimdan baktim orasi daha da korkunç

Hangi yetkiyle yazabiliyorlar o yazilari anlamis değilim... Atatürkün medresleri kapatmasindan tutun öğrencileri yurt dişina gönderilmesine kadar yazmislar sayfa sayfa...

Hatta eşitlik diye haddini asan kadinlara yaziklar olsun. Patronuna muhtaç olacagina kocana muhtaç ol ev hanima yakisir şekilde yetistirin kizlarimizi demiş beyfendiler...
Valla o kadar şoka girdim ki facebook sayfalarına bakmadım.
Yani bununla insanları korkutuyorlar.
Ben korktum açıkçası dini böyle korkutucu gösterip ateistler laf edince ateş püskürüyorlar.
Ne yazıkki bu devirde bu yazdıklarının yapılması imkansız.
Yani benim mantığıma aşırı ters ve kabul edilemez.
Bir de şöyle bir cümle vardı;şeriatın kaldırıldığı günü bayram diye kutlayanlar katmerli kafirdir.

istda hangi semtte oturuyorsunuz acaba ben ilk defa istda dağıtıldığını duydum :30::30::30:
Mesaj atıyorum..

LG-P710 Tapatalk

Hayır yahu :) Hatta sosyal medyada paylaşmıştım neyseki fotoğraf duruyor orada.
Babama söylediğimde kızım ben çoktan biliyorum bunu demişti.

LG-P710 Tapatalk

Boyle bir seyi firsata cevirip fikirlerini yaymaya calismak musluman olmanin gerekliliklerinden birimiymis, yaziyor mu oyle bir sey?!!
Insanlari sahip olduklari degerlerinden bile sogutur bunlar, yobaz yuz karalari...

Montajdır canım onlar ya, ya dış mihrakların işidir ya da paralel yapı, cık cık cık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back