ellerinde uyuşma yaşayan hamileler yardımcı olursanız sevinirim

kenyaa

annesinin kuzusuuuu
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
6.404
3
arkadaslar 28 haftalık hamileyim ve 2 haftaya yakındır ellerimde çzellikle sabahları uyusma oluyor cesmeyi acıp kapatmakta veya birseyleri tasımakta cok zorlanıyorum doktorum bu durumun cok normal oldugunu söyledi fakat bu durum hayatımı etkiliyor bi iş yapamıuorum
aynı sorunla karsılasanınız olduysa nasıl cözüm buldunuz paylasırsanız sevinirim

Bende 27 haftaligim ve son bir haftadir ozellikle sabahlari ellerimde uyusma degilde korkunc bi agri oluyor acip kapamakta cok zorlaniyorum sanki kireclenme var gibi.
Uyusmanin vucuttaki odem nedeniyle oldugunu biliyorum ama benimki uyusma degil agri. Doktorum kalsiyumu daha fazla almami soyledi ama ben gunde 1 bardak sutten fazlasini icemiyorum maalesef. Umarim dogumdan sonra bu agrilar devam etmez

aynen bendede var bu durum hem uyuşma hem klerde agrı acı gibi his druma sordum karpal tünel sendromu dedi kilo alımından dolayı sinirler baskı yapıyomuş buda uyuşma ve agrı yapabilirmiş gebelerde de sık görünen bir olaymış. ama genede bana calsiyum magnezyum verdi hergün onuda içiyorum.uyuşma haricinde eklemlerimde agrıyo benim

bendede aynı durumlar var 32+3 haftalık hamileyim ama 8 kilo aldım kiloyla ilgili değil ama ayakkabılarım ayağıma olmuyor ellerim ayaklarım ve bacaklarımda aşırı ödem oluşuyo dediğiniz gibi sabahalrı uynadığımda ayak tabanlarıma basamıyorum ağrıdan ellerimide bükemiyorum bide başaklarımda kaşıntı başladı sizdede varmı bu durum sanırrım hepimizin sorunu aynıı:)

canım ben suana kadar 5 kilo aldım sadece benim annemde ve ananemdede var aynı durum sanırım genetik kilo ile ilgili deilde ödemle ilgili olabilir

süt iöemiyorsan kefir veya peynir falan tüket canımm

dediğin gibi canım kilo deilde ödemle ilgili büyük ihtimalle gerci doktorum ödeminde olmadıgını söyledi bi ilacta vermedi bişi de önermedi dogumdan sonra gecer dedi yolladı 3 doktorda aynı seyi yaptı testlerde falanda herseyim cok güzel cıktı :uhm:

Ben tek tarafıma yattığım için oluyor , malum sırt üstü ve yüzüstü yatamıyoruz , bir sola bir sağa derken haliyle parmaklar ve eller uyuşuyor bir de bende ödem var ondan da olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…