Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ellerin kırışması
- Konu Sahibi yarnsu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Şubat 2012
- 443
- 12
- 48
benim de ellerim özellikle parmaklarım çok kırışık ve bunu ilk erkek arkadaşım farketti ( normalde yaşımdan küçük görünen bir cildim ve yüzüm var.ama ellerim tam tersi.sanırım kilo alıp vermekle bi de sıkıntı stresle alakası var.bi de ben ellerimi kuruyup,çatlamadıkça kremlemem doğru düzgün.nasıl bir bakım yapmak lazım öğrendiklerinizi paylaşırsanız çok iyi olur ..
dikkat etmişinizdirki sanatçılar cildi bebek gibi görünsede elleri kırışıkdır ona bi çözüm zor ama erken yaşda başlamanın avantajı var elleri için kışıklık kremi kullanlar var yada doğal olsun derseniz ellerinizi haftada 4 5 gün zeytinyağıyla nemlendirin eminim faydası olucakdır
daha güzel bir çözüm buldum kırışıklık karşıtı sabunlar var bunu ellerinize kullanın bitince gene alın sıvı sabundan vazgeçin krem olarakda gündüz mutlaka nemlendirin ama geceleri üzüm çekirdeği yağı kullanın zeytinyağı kayısı çekirdeği yağı bu 3 yağdan vazgeçmeyin ben bu yazdıklarımı aldım başladım bile bilginiz olsun bu yöntem hem çokda uygun maliyetlidir hemen tedbiri alın
Frezya şu bahsetdiyin kirisikliklara karsi sabun hakkinda bilgi verirmisin,ismi,firmasi ne? Ve sabunla siyledigin yaglarin bir etkisini gordunmu?
canım markası thalia Q10 sabunu denemekde fayda var diye düşünüyorum aktarlarda bulabilirsin
- 30 Ocak 2011
- 1.717
- 62
- 363
Sorununuz vücudun susuz kalmasıyla ilgili olabilir.Günde 1,5 - 2 litre su içmek lazım.Her iki saatte bir bardak .Dışarıda bile çantada pet su taşınmalı ve bu suların %80 i akşam 6 ya kadar bitirilmeli.Yine kola ,alkol, çay ,kahve ,şekerli meyve suyu alımı bırakılmalı ya da çok sınırlı alınmalı.24 saat içinde etkilerini görmeye başlarsınız; kırışıklıklar ,varsa çıkık damarlar düzleşir ,en azından azalır.Ancak su alımını bıraktığınızda ya da azalltığınızda 24 saat içinde herşey eskiye döner.Yani su içtiğiniz sürece şifa var.Bir deneyin , yarar görebilirsiniz.
- 30 Ocak 2011
- 1.717
- 62
- 363
Sonradan oluşan kırışıklıkların sebebinin az su içmekten kaynaklandığını duymuştum, sebebi bu olabilir mi acaba?
Kendi mesajımı yazdıktan sonra gördüm bu mesajı.Emin değilim ama ben de olabilir diyorum.
kızlar aynı sorun bendede var ben 26 yaşındayım ama elim sanki 30 yaş üstü ya eklem yerleri özellikle kırışık ben cilt güzellik merkezine gittim el peelingi yaptırdım bi kere ölü deriyi atıyomuş ama daha yakın yaptım artık etkisi olurmu bilmiyorum niye böle oluyo diye sordum oraya genetik olabilir dediller banada öle geliyo bakalım peelingle geçicekmi ben utanıyorum başkalarının yanında ya
düzenli nemlendirin kızlar bir şey yok...
benim ellerimin çok fazla kırışık derdi yok aklıma geldikçe krem sürerim...
ama mesela bazı dönemlerde unutuyorum nemlendirici sürmeyi, o zaman artıyor kırışık durumu...
sonra tekrar dikkat ediyorum :) mesela her gece yatmadan önce kremleyin ellerinizi...
benim ellerimin çok fazla kırışık derdi yok aklıma geldikçe krem sürerim...
ama mesela bazı dönemlerde unutuyorum nemlendirici sürmeyi, o zaman artıyor kırışık durumu...
sonra tekrar dikkat ediyorum :) mesela her gece yatmadan önce kremleyin ellerinizi...