• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ellerime sinir oluyorum...

sld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
135
0
96
Diğer
herkese merhaba
normalde bakımlı bir kadınımdır ama ellerim tam bir facia. aslında nankörlük etmemem gerek onlara hiç bakmıyorum. düşünün ömrümde hiç manikür yaptırmadım. bir kere çok kuru. sağ elimin baş parmağında yan tarafında çatlaklar var. içide kir doluyor. sürekli imza atmam gereken bir işim var. sekreter geliyor imzaya. sağ elimi kullanıyorum. nasıl saklayacağımı bilemiyorum. ellerime nasıl bir bakım uygulamalıyım ve hangi ürünleri kullanmalıyım. bir sürü topik var baktım biraz kafam allak bullak oldu. bana neler önerir siniz. tavsiyelerinizi bekliyorum.

herkese merhaba
normalde bakımlı bir kadınımdır ama ellerim tam bir facia. aslında nankörlük etmemem gerek onlara hiç bakmıyorum. düşünün ömrümde hiç manikür yaptırmadım. bir kere çok kuru. sağ elimin baş parmağında yan tarafında çatlaklar var. içide kir doluyor. sürekli imza atmam gereken bir işim var. sekreter geliyor imzaya. sağ elimi kullanıyorum. nasıl saklayacağımı bilemiyorum. ellerime nasıl bir bakım uygulamalıyım ve hangi ürünleri kullanmalıyım. bir sürü topik var baktım biraz kafam allak bullak oldu. bana neler önerir siniz. tavsiyelerinizi bekliyorum.

en güzel nemlendirici vazelin ve bal.. sür sürekli çatlıyo sanırım kuru cildinz ondan malum havalarda soğudu..bunları dene..

1 fincan zeytinyağını,yarım limonun suyunu ve bir tatlı kaşığı şekeri,bir kasede karıştırın.Bu karışımı bolca sürerek ellere masaj yapın.Sonra elleri ılık suyla durulayın.Nemlendirici sürün.:44:

herkese merhaba

Bepanten deneyim birde :nazar:

bu aralar sık sık nemlendirici krem sür. havalar soğudu eller hemen çatlıyor. ama nemlendirici yeterli olur. yanında taşırsın.

Son düzenleme:
evet katılıyorum. ellerinizin kurumasına çatlamasına izin vermeden sürekli sürün nemlendirici. ben ellerimi her yıkamamdan sonra sürüyorum. vıcık vıcık kremlenmenize gerek mesela ben elimin dış kısmına sürüyorum emdikçe azar azar oh yumuşacık ellerim

herkese teşekkür ederim. nemlendirici için tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı

herkese teşekkür ederim. nemlendirici için tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı

İyide nemlendirici için cilt tipinizi bilmek gerekiyor. + birisi size bir ürünü tavsiye edicek ona iyi gelmiştir ama size iyi gelmeyecek. birde şunu söylemek istiyorum bir dr. nette bepanten kremi hem elinize hemde yüzünüze sürebilirsiniz diye yazmıştı. isterseniz bir deneyin:26:

merhaba arkadaşlar yaz kış ellerim çok kuruyor ve çatlıyor ne yaparsam yapayım farklı bir sonuç elde edemiyorum ve ellerimle yaşım okadar farklıki :( lütfen bir öneride bulunun şimdiden teşekkür ederim

eli kuruyan ve çatlayan bayanlar için vazelini tavsiye ediyorum. pahalı kremlere hiç gerek yok.
bazen oğlumun bebeyağını sürüyorum elime.
birde çantamda arkonun kremi olur tüpte olanlardan. faydasını görüyorum.

birde şöyle bir tavsiyem var. türk kahvesini içtiniz.
telvesini atmayın ellerinizin üzerini bir güzel ovuşturun ve yıkayın.
ardından krem sürün size pamuk gibi eller.
birde manikür yaptırırsanız süper olur.

yeni aldığım bir tarifi paylaşmak istiyuorum bende. özellikle tırnak diplerim öyle çok kurur ki parça parça ayrılır ve çatlar kuruluktan. 1 haftadır bir uygulama yapıyorum, 24 yıldır ilk defa bir çözüm bulduğuıma inanıyorum.

aynı ölçüdeki gliserin, taze sıkılmış limon suyu ve limon kolonyasını bir kapta karıştırın. bunu gün içinde aklınıza geldikçe bir miktar kolonya döker gibi döküp ellerinizi ovuşturun.

ben eczaneden aldığım gliserinin tamamından yaptım, karışımı gliserin kutusuna koyarak kalanını evde muhafaza ediyorum. aklıma geldikçe gliserin şişesinden elime döküyorum. ilk etapta biraz yağlı gibi geliyor ama 1 dk içinde inanılmaz rahatlatıyor elini.denemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Back