• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerim tombik tombik 🫠

CharlesBukowski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2019
7
1
86
31
Selamlar sevgiler ablalarım teyzelerim🤓🤓

Aklıma takılan bir mevzu var kiii çok komik gelebilir bazılarınıza 😂

Ben 29 yaşındayım,boyum 1.70 kilom ise 63…Yani kilolu değilim ama zayıf da değilim hafif balık etlerim var…

Ama vücudumda tekkk beğenmediğim ve özgüvenimi zedeleyen yerim ellerim.

Çok şükür bu ellerle herrr işi yapabiliyorum assssla isyan değil elbette ama bakıyorum herkese harika elleri var tırnakları var.Benim neden yok diye derde düşüyorum yemin ederim ki özgüvenimi zedeleyen tek şey olabilir.Yüzükler takmak istiyorum ama ne yazıkki çok kötü duruyor …Lütfen bana gülmeyin 😂El estetiği olsa yaptıracağım.Ben bu tombul elleri nasıl eriteceğim ne kadar kilo verirsem vereyim gitmiyorrrrr

Eklentiler

• IMG_9367.jpeg
    IMG_9367.jpeg
    141,2 KB · Görüntüleme: 33
Ay ne diyim bilemedim. Evet tombik olduğu bir gerçek ama sevimli yaa. Tak istediğin yüzükleri, biraz uzat tırnakları koyu renk oje sür ne var yani. Kendimizi mahrum mu bırakıcaz bazı uzuvlarımız diğer insanlara göre farklı diye?

Selamlar sevgiler ablalarım teyzelerim🤓🤓

Aklıma takılan bir mevzu var kiii çok komik gelebilir bazılarınıza 😂

Ben 29 yaşındayım,boyum 1.70 kilom ise 63…Yani kilolu değilim ama zayıf da değilim hafif balık etlerim var…

Ama vücudumda tekkk beğenmediğim ve özgüvenimi zedeleyen yerim ellerim.

Çok şükür bu ellerle herrr işi yapabiliyorum assssla isyan değil elbette ama bakıyorum herkese harika elleri var tırnakları var.Benim neden yok diye derde düşüyorum yemin ederim ki özgüvenimi zedeleyen tek şey olabilir.Yüzükler takmak istiyorum ama ne yazıkki çok kötü duruyor …Lütfen bana gülmeyin 😂El estetiği olsa yaptıracağım.Ben bu tombul elleri nasıl eriteceğim ne kadar kilo verirsem vereyim gitmiyorrrrr
Ayy benim ellerimi görsen derdinden ağlarsın heralde 😅😅🤦‍♀️ senden daha kötüleri de var takma boşver gitsin, benim ellerim çocuk eli gibidir bir görsen senin parmaklarının boyunun yarısı kadardır yani ve şişko, ne yüzük yakışıyor ne tırnak hatta her gören de bu ne cocuk eli gibi diye dalga bile geçer, gülüp geçiyorum şahsen canim ellerim 😍

Benim boğumlarım da kemikli yüzük takarken kemikten geçsin diye büyük alıyorum ama geçince dönüp duruyor parmağımda çünkü üst kısım zayıf. Ve yam bir kemik torbası elimde ayağımda hiç et yok, napalm herkes farklı farklı . Mükemmel kimse yok😉

Eller için tek cozum bence manikür ve kalıcı oje protez tırnak fılan ama ıste her ay ıkı bin mı vercen

Back