Çok teşekkürler. Bu hafta gideceğim mutlaka. Sonuçları alınca danışayım yine size. İnşallah ciddi değildir.Kesinlikle ve kesinlikle nörolojiye gitmelisin . Essasiel tremor parkinson Yada distoni Başlangıcı olabilir . Korkutmak istemiyorum ama sözünü ettiğin şey bir hareket bozukluğu ve istem dışı bi hareket . Ben sağlık memuruyum fakat bunun yanı sıra 5 Yıldır parkinson hastası annem var hareket bozukluğu üzerine akademik Çalışmanın fazlasını yaptım resmen sırf bu derde çare bulabilmek için . Çok ama çok ciddi hastalık bu sizin yerinizde olsam pazartesi iyi nörolog a görünürüm. Gerçekten yaşayan bilir. Ne kadar erken Teşhis o kadar iyi. Sizin umarım hiç alakası bile yoktur bu hastalıkla konunuzun takipçisi olacam . Zira olumlu Yada olumsuz bi sonuçta yardımcı olmak isterim. Bi çok hareket bozukluğu olan hasta ile tanıştım. Derdi çeken bilir derler ya. Deneyimlerimi aktarırım size. Ve umarım. Bunlara hiç gerek kalmaz haberdar ederseniz çok mutlu olurum .
Tiroite hiç baktırmadım. Ona da baktıacağım. Dahiliye ve nöroloji yolu göründü ban.Tiroitlerinize baktırdınız mı tiroitte el titremesi yapar,bende tiroit hastasıyım ilk başlarda el titremem de vardı ama çok şükür şuan yok,ilaçlarımı düzenli kullandığım için.Önce dahiliye doktoruna gidin.
Çok teşekkürler. Bu hafta gideceğim mutlaka. Sonuçları alınca danışayım yine size. İnşallah ciddi değildir.
Nöroloji ye gitmen lazımKızlar, bir tavsiyeniz olursa söyleyin lütfen. Çok Endişeliyim. Ellerim titriyor. 28 yaşındayım. Her an değil. Sakarım zaten biraz. Ama mesela sallamadan bir çayı götürmek için uğraşıyorum. Stresten mi bilmiyorum. Ben de her zaman fark etmiyorum. Akşam eşimle otururken sen üşüyor musun, ellerin neden titriyor dedi. O zaman fark ettim. Sağ elim daha çok. böyle küçük küçük sallanıyor ama bariz titriyor yani. Özellikle dimdik tutuyorsam biraz daha sabit duruyor, yine de tam düz durmuyor. Doktora gideceğim, hangi bölüme gitmeliyim bunun için?
Psikiyatri yada nörolojiKızlar, bir tavsiyeniz olursa söyleyin lütfen. Çok Endişeliyim. Ellerim titriyor. 28 yaşındayım. Her an değil. Sakarım zaten biraz. Ama mesela sallamadan bir çayı götürmek için uğraşıyorum. Stresten mi bilmiyorum. Ben de her zaman fark etmiyorum. Akşam eşimle otururken sen üşüyor musun, ellerin neden titriyor dedi. O zaman fark ettim. Sağ elim daha çok. böyle küçük küçük sallanıyor ama bariz titriyor yani. Özellikle dimdik tutuyorsam biraz daha sabit duruyor, yine de tam düz durmuyor. Doktora gideceğim, hangi bölüme gitmeliyim bunun için?
Merhaba, konu ile alakasiz olacak ama saclariniz icin kullandiginiz yaglar hangileri acaba yazarmisiniz? Benim de sac problemim var da...Kan testlerimde demir eksikliği çıkmamıştı gerçi, teşekkür ederim açıklama için. Benim saçlarım öyle dökülüyordu ki sanırsın kemo terapi görüyorum tutunca topak topak gelirdi elime sonra stresten olduğunu düşündüm ve biraz rahatlamaya çalıştım sonuçta dökülmesi durdu ama toparlamam 1 yılımı aldı. Şimdi belime kadar uzun ve gürler çok şükür :)
5 gün önce de sabah karnımda gittikçe çoğalan bir acıyla uyandım ve tüm bedenimi sarmaya başladı doğrulamıyorum acıdan, acillik oldum ve nefesim kesilmeye başladı, ağzım yüzüm kaydı yüzümü hissedemedim resmen çok korktum ama 1 saat içinde geçti çok şükür. Çok ciddi idrar yolları enfeksiyonunuz var dediler. Daha önce de enfeksiyonlarım olmuştu ama bu başkaydı. Stresten olduğunu düşünüyorum biraz rahat olmak gerekiyor yoksa sonum vahim sanırım