Ellerim titriyor.

Çok teşekkürler. Bu hafta gideceğim mutlaka. Sonuçları alınca danışayım yine size. İnşallah ciddi değildir.

Tiroite hiç baktırmadım. Ona da baktıacağım. Dahiliye ve nöroloji yolu göründü ban.

Çok teşekkürler. Bu hafta gideceğim mutlaka. Sonuçları alınca danışayım yine size. İnşallah ciddi değildir.

Annemi dahiliyeye gönderdiler fizik tedavi Gördü kalp damar cerrahi tedavisi iğne tedavisi vs kimse anlayamadı psikiyatri ilacına kadar aldı 2 yıl sonunda parkinson tanısı kondu. Ama işte gel Gör ki çok geçti herşey için şuan nisanda ameliyat olacak Beyin pili ameliyatı çünkü parkinson distoni vs tedavisi olmayan hastalıklar. O yüzden çok dikkatli olun titreme ile başlayıp birine bağlı olarak yaşamını sürdürdüğün bi hastalık. Bir çok Dr danışın ve üzerine düşün çoğu Dr Teşhis koyamıyorlar çünkü. Umarım en iyi haberlerle dönersiniz .

Merhabalar, kamuoyuna neden aciklanmadigini tam anlamadigim bir tedavi var. Parkinson için Tübitak içerisinde özel bir laboratuvar da uygulanıyor. Tesadüfen biz ulaştık. Ve cok şaşırtıcı sonuçları gördük. Yazmakla inanilmayacak kesinlikle tecrübe edilmeli.

Nöroloji ye gitmen lazım

Aynen nöroloji ye gitmeniz lazım. Bizim doktorumuz Prof Dr. Halil Atilla idrisoglu . Çok memnun kaldık. Allah korusun Parkinson tanısı olursa ki sanmıyorum ozaman da bu tubitak taki yetkiliye yonlendirebilirim

Bende hep var ara ara daha da artiyor.
Cay kasigini sekerlikten bardaga kadar goturebilmisligim yok
Ama hic doktora gitmeyi dusunmedim gitmek lazim aslinda

Psikiyatri yada nöroloji

Merhaba, konu ile alakasiz olacak ama saclariniz icin kullandiginiz yaglar hangileri acaba yazarmisiniz? Benim de sac problemim var da...

benimde elim hayatta tıtremezdı.1 sene once cayı agzıma zor goturur duruma gelmıştım mısafırlıkte fılan..nörolojıye gıttım.uyku duzensızlıgınden dedı.tıtreme ıcın kırmızı bı hap ve b12 yazdı ve gectı.bu hap son derece zararsız. katıplık sınavında fılan recetesız kullanıolar el tıtremesın dıe.velhasıl uykumuda duzene sokunca gectı tıtreme gercektende.sende erken uyumaya caliş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…