• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerim tenime göre daha koyu

PORSELEN

oTu ÇeK KöKüNe BaK ...
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
182
3
26
38
Kahramanmaraş
kızlar ben beyaz tenli biriyim. ama aksine ellerim kapkara resmen.. özelliklede kış aylarında çatlıyo ve kanıyo ellerim. o kadar doktora gittim zeytinyağı limon karışımları uyguladım. ama fayda etmiyo. ne yapacağımı şaştım.. yüzüm filan bembeyaz nemlendirici bile sürmedim hiç yüzüme.bebek gibi tenim. ama ellerimse aksine çok farklı.. doktor egzema diyo. ilaçta fayda etmiyo.özelliklede kışın kapkara oluyo. babam kaç kez kızdı "sen ellerini yıkamıyor musun bu kiri ne " diye :9: oysa devamlı yıkıyorum. ne yapmam lazım sizce.

kızlar ben beyaz tenli biriyim. ama aksine ellerim kapkara resmen.. özelliklede kış aylarında çatlıyo ve kanıyo ellerim. o kadar doktora gittim zeytinyağı limon karışımları uyguladım. ama fayda etmiyo. ne yapacağımı şaştım.. yüzüm filan bembeyaz nemlendirici bile sürmedim hiç yüzüme.bebek gibi tenim. ama ellerimse aksine çok farklı.. doktor egzema diyo. ilaçta fayda etmiyo.özelliklede kışın kapkara oluyo. babam kaç kez kızdı "sen ellerini yıkamıyor musun bu kiri ne " diye :9: oysa devamlı yıkıyorum. ne yapmam lazım sizce.

bence uzman başka bi cildiye doktoruna daha görün ne kullanman gerektiğini falan sorarsın şimdi şunu yap bunu yap diyenler olur ama dahada kötü olabilir doktor sonuçta bunun eğitimini aldı bi kaç doktora daha görün derim ben...

Benim bi arkadaşımda da vardı aynı dert, sedefin bir türü çıktı en sonunda tedavi oluyor şimdi.. Çok yıkama ellerini daha beter olur. Bi de sakın sakın sıvı sabun kullanma. Kremli bi kalıp sabun al. Sürekli nemlendir. Umarım iyi olur zamanla.

Back