• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerim için yardım istiyorum

Umberlee

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.427
11.070
498
başlık saçma oldu farkındayım belki konunun yeri burası olmayabilir değilse şimdiden öür dilerim.

hanımlar mesleğim nedeniyle yazları arazide çalışıyorum. yüzmü bir şekilde muhafaza edebiliyorum koruyucu vs ile ama ellerim maalesef çok kötü oldu.
deniz bronzu filan değil bildiğiniz rüzgar yanığı kahverengileştiler ve şiştiler (şişme kısmı yorgunluktan olabilir)
yardım istediğim konuya gelince ellerimi yenileyecek ve bu karalığı giderecek, evde hazırlayabileceğim bir karışım veya tavsiye edebileceğiniz bir ilaç vs var mı?

şimdiden teşekkürler hepinize

başlık saçma oldu farkındayım belki konunun yeri burası olmayabilir değilse şimdiden öür dilerim.

hanımlar mesleğim nedeniyle yazları arazide çalışıyorum. yüzmü bir şekilde muhafaza edebiliyorum koruyucu vs ile ama ellerim maalesef çok kötü oldu.
deniz bronzu filan değil bildiğiniz rüzgar yanığı kahverengileştiler ve şiştiler (şişme kısmı yorgunluktan olabilir)
yardım istediğim konuya gelince ellerimi yenileyecek ve bu karalığı giderecek, evde hazırlayabileceğim bir karışım veya tavsiye edebileceğiniz bir ilaç vs var mı?

annanem vazelinin içine limon sıkıp kullanırdı çok işe yarıyodu deneyebilirsin canım

Bunun için dermatoloğa gitmelisin.
Kimse buradan ilaç tavsiyesinde bulunamaz.

Rengi için bir şey diyemem ama yara,bere,sertlik varsa; shea butter yağı birebir gelecektir.

Bunun için dermatoloğa gitmelisin.
Kimse buradan ilaç tavsiyesinde bulunamaz.

Rengi için bir şey diyemem ama yara,bere,sertlik varsa; shea butter yağı birebir gelecektir.

yok çok şükür yara bere yok sertliği de çözüyorum gliserin vs ile ama rengi çok kötü ve öbek öbek. amele yanığı dediklerinden yani

en güzeli limon sür bol bol.hem beyazlaştırır hem de yumuşatır.ellerini vazelinle akşam da poşete sok sabaha da yumuşak olur.

Benimde önerim limon, limon ile ellerinizi ovun ve kozmetik eldivenleri edinebilirseniz akşamdan o eldivenler ile uyuyun, ama içine kremde sürün elbette :31: Oriflame'in beyazlatıcı bir serisi vardı sanırım, sabun-krem-yüz yıkama jeli şeklinde. Onu da deneyebilirsiniz :34:

Ersağ ın renk açıcı kremini deneyebilirsiniz ya da güvenilir bir markanın pirinç kepeği yağını kullanabilirsiniz.

Geçmiş olsun canım,bende tarlalarda çalıştıgım zamanlarda seninle aynı durumdaydım
Hoş şu an da da işimden dolayı rengi koyu olmasa da çatlagı kurulugu hiç gitmiyor
Sana tavsiyem cildinde ekstra sorun yoksa (cildiye anlamında)
Küçük bir kutu Beyaz vazelin içine on adet aspirini ez karıştır ellerine sür sabaha kadar bone naylon streç film buzdolabı poşeti gibi birşey ile sar bunu bir kaç gün yap faydasını görürsün
Birde sana tavsiyem sıvı sabun kullanıyorsan kesinlikle kullanma gül sabunu veya bildigin zeytinyaglı sabun kullan farkı göreceksin
Birde yine bulabilirsen gül kremi ellerin için çok faydalı olacaktır

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Benimde önerim limon, limon ile ellerinizi ovun ve kozmetik eldivenleri edinebilirseniz akşamdan o eldivenler ile uyuyun, ama içine kremde sürün elbette :31: Oriflame'in beyazlatıcı bir serisi vardı sanırım, sabun-krem-yüz yıkama jeli şeklinde. Onu da deneyebilirsiniz :34:

oriflame'in setini yüzüm için kullanmıştım ama çok faydasını görmedim. gerçi güneş bronzunu açmak için değil direkt ten rengini açmak için almıştım.
limon hakkında hepiniz ortak fikirdesiniz sanırım. kozmetik eldivelerini ilk defa duydum hemen bakayım.

Ersağ ın renk açıcı kremini deneyebilirsiniz ya da güvenilir bir markanın pirinç kepeği yağını kullanabilirsiniz.

bi' bakayım yaşadığım şehirde bulabilir miyim. açıkcası tüm vücut yansa dert değil ama ellerim yarıdan yandı iki renkli şu an :1:

Geçmiş olsun canım,bende tarlalarda çalıştıgım zamanlarda seninle aynı durumdaydım
Hoş şu an da da işimden dolayı rengi koyu olmasa da çatlagı kurulugu hiç gitmiyor
Sana tavsiyem cildinde ekstra sorun yoksa (cildiye anlamında)
Küçük bir kutu Beyaz vazelin içine on adet aspirini ez karıştır ellerine sür sabaha kadar bone naylon streç film buzdolabı poşeti gibi birşey ile sar bunu bir kaç gün yap faydasını görürsün
Birde sana tavsiyem sıvı sabun kullanıyorsan kesinlikle kullanma gül sabunu veya bildigin zeytinyaglı sabun kullan farkı göreceksin
Birde yine bulabilirsen gül kremi ellerin için çok faydalı olacaktır

halden anlıyorsunuz yani. normalde güneş kremini ellerime de sürüyorum ama yüzümdeki etkiyi ellerimde göstermedi. gerçi eller suyla temas ediyor sık sık kremin suçu olmayabilir.
kuruluğa gliserin iyi geliyor diye biliyorum. bir de parafin...
sıvı sabun kullanmıyorum mecbur kalmadıkça zaten kalıp bitki sabunları en iyisi :3:

hanımlar bende rengi koyulaşan ellerime expigment sürdüm ve renkleri epeyce açıldı.
bu durumdan muzdarip bayanlar uygulayabilirler bunu ama sadece geceleri sürdüm

Son düzenleme:
Back