Kızlar Benim ellerim yazın hiçbir problem yaratmıyor ama kış ayı gelince parmaklarım böyle oluyor Bunun nedeni nedir çok kötü yanıyor bulaşığı evde eldiven ile yıkıyor um
Kızlar Benim ellerim yazın hiçbir problem yaratmıyor ama kış ayı gelince parmaklarım böyle oluyor Bunun nedeni nedir çok kötü yanıyor bulaşığı evde eldiven ile yıkıyor um Eki Görüntüle 3494694
Aşırı derece de çatlamış gibi duruyor. İyi bir nemlendirici kullandınız mı? Yanıyor derken sızı şeklinde mi yoksa sıcaklık şeklinde mi? Sıcaklık yanmasi ise genelde şeker hastalarında görülür. Doktora gitmelisiniz.
Kızlar Benim ellerim yazın hiçbir problem yaratmıyor ama kış ayı gelince parmaklarım böyle oluyor Bunun nedeni nedir çok kötü yanıyor bulaşığı evde eldiven ile yıkıyor um Eki Görüntüle 3494694
Parmaklarınızdaki siyahlıkları biliyor musunuz? İlgi mi cekti yani temizlik malzemesi ben kullanınca ellerim kirmizi oluyor ve sıcak oluyo yanıyor Muş gibi alerji reaksiyon veriyo ellerim ama siz nemlendirici kullanın hatta vazelin kullanın daha yağlı bir krem bulamazsınız zaten veya madecasol gibi kremler sürebilirsiniz doktora görünün bence sadece görüntüsüne takılmayın belki de başka bir rahatsızlığın belirtisi dir geçmiş olsun