Ellerim çatlıyor...

KristalKelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
341
11
118
konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama kızlar sorunum şu; kış aylarında soğuğunda etkisiyle sık sık yıkamak yüzünden çatlıyor. hastanede kullandığımız dezenfektanlar ve el sabunları da oldukça adi zaten. şu anda avonun gliserinli el kremini kullanıyorum. önerebileceğiniz daha iyi bi krem var mıdır?

en etkilisi vazelin
eline pudralı eldiven kullanma
kullanmak zorundaysan da poşet eldivenlerden giy

poşet eldiven kullanıyorum zaten canım ama dediğim gibi sabunlar çok kötü. vazelin rahatlatır mı dersin? bazen o kadar kötü oluyo ki kanıyo bile.

Dermokilin el kremini al canım
Ben askerdeki sevgilime gönderdim ellerim çatlıyor demişti
Kremi kullandım ellerime cok iyi geldi dedi

Kesinlikle bepanten olmazsa da vazelin. hiçbiri uymadı bence en iyisi doktora gösterin

beyaz saf vazelini aksamlari yatmadan önce sür birde egzama eldiveni al gecir ertesi gun yumusacik oluyor...
benim ellerimde senin ellerin gibi...
cok yikamaktan oluyor ellerini biraz normalden fazla yikiyorsan...
daha sonra egzamayada dönüsebilir gercekten cok zor bugun elim suya cok degdi simdi cok aciyor gerilmis gibi sendede oylemi oluyor :26:

dermatoloğa göstermedim ama servis dr'umuza gösterdim ona göre önemli bişey değilmiş...

O zaman demekki elleriniz kışın hassas. bende ozonla yada cifle temizlik yapayım ellerim mahvolur. o yüzden eldivensiz asla kullanamam. ama kışın mutlaka akşamları ellerimi kremleyip yatarım. dışarı çıkardende aynı şekilde

Vazelin de güzel ama ben Lush markasının bir el kremini tavsiye ederim
Adı "handy gurugu". Çok memnunum ben ondan. İnternet sayfasından alabilirsin.

bende suna dumankayanın el maskelerini öneririm canım müthiş bir kadın zaten o ne diyorsa doğrudur...hatta bir tane ben yazayım
Malzemelerimiz:
•3 kaşık kadar gliserin yağı
•2 tane limon suyu
•2 kaşık badem yağı
•3 kaşık gül suyu
•1 tatlı kaşığı elma sirkesi

Hazırlanışı ve Uygulanışı:
Tüm malzemeleri bir kap içerisinde krem kıvamına ulaşana kadar iyice karıştırın. Krem kıvamına ulaşınca ellerinize masaj yaparak kremi uygulayın ve üzerine naylon torba sararak ortalama 15 dakika kadar bekleyin. 15 dakika bekledikten sonra ılık su ile ellerinize masaj yaparak temizleyin. Kısa sürede elleriniz pamuk gibi yumuşacık olacaktır.

arkadaşlar ben de elimde egzamadan muzdariptim.parmak eklemlerinin olduğu yerler iyice sertleşiyo,iki de bir kanıyordu.görnüşü de kaplumbağa derisi gibiydi.egzama kremi kullanınca geçiyordu ama bırakınca tekrar başa.egzama aslında karaciğerle ilgili arkadaşlar.o yüzden siz de böyle bir sorun yaşıyorsanız karaciğerinizi güçlendiren yiyecekler yemelisiniz.ben yaban mersininden çok şifa buldum mesela

dün vazelin aldım şu yeni çıkan ambalaj içnde olanlardan bayağı iyi geldi sanki. ilerleyen zamanlarda daha iyi anlicam. :))

Cire aseptin'i öneririm babanne kremi.
Benim de ellerim cok catlar kisin, bundan baskasi fayda etmiyor.

Kesinlikle Neutrogena el kremini tavsiye ediyorum.
Mavi renkli olanını kullanıyorum ben,duştan sonra,bulaşık yıkadıktan sonra sürüyorum.
Çok etkili ve ellerim yumuşacık oluyor.Bir damlası bile bebek gibi yapıyor cildi.

Bende Neutrogena el kremini öneririm. Kırmızısını kulanıyorum çokta memnunum. Bir kere sürdüğünüzde bile farkı görüyorsunuz. Mavisi de el&tırnak birlikte olan o da çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…