Maske Tarifleri Ellerim beyaz olsun !!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Perryy

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2012
19
1
16
Konya
Merhaba :)
Ellerimi pek beğenmiyorum. buğday rengine yakın bir renkte. Güneşten renginin daha da koyulaştığını düşünüyorum. Sevgilime ellimi tutturmaktan bile çekiniyorum beğenmiyorum çünkü. Ellerim beyaz olsun istiyorum. Yapabileceğim bişey var mı? Şimdiden teşekkürler...

canım bende buğday tenliyim, ama böyle bir şikayetim yok.
güneşi hemen çeken bir tenimiz var malesef.
yapabileceğin çok birşey yok, ellerini sevmeye çalış,sevgiline bu durumdan bahsedip
onun dikkatini de ellerine çekme, sonra durduk yere çocuğun gözüne batmaya başlar.

el bakım kürleri uygula,dışarı çıkarken elinin üstüne güneş kremi sür en azından leke olmaz.

Son düzenleme:
canım bende buğday tenliyim, ama böyle bir şikayetim yok.
güneşi hemen çeken bir tenimiz var malesef.
yapabileceğin çok birşey yok, ellerini sevmeye çalış,sevgiline bu durumdan bahsedip
onun dikkatini de ellerine çekme, sonra durduk yere çocuğun gözüne batmaya başlar.

el bakım kürleri uygula,dışarı çıkarken elinin üstüne güneş kremi sür en azından leke olmaz.

evet ben de böyle düşündüğüm için ona anlatmadım... Ama ellerimle hiç barışık değilim tırnak yapım,parmaklarım,rengi hiç istediğim gibi değil. Benim sevgilim bakımlı olmamı istiyor. Ama ben buna bir çözüm bulamadım. Tırnak yapımı da hiç beğenmiyorum.

Hiç denemedim ama sitede okudum
Ellerini hergün limonla ovabilirsin,renk açıcı özelliği varmış

canım el yapını değiştirmeyeceğin için öyle düşünme bence. manikür yaptır sürekli ve kese uygula ellerine. limonla ovabilirsin peeling özelliği var. ;)

demek istediğim o değil :) güneşten dolayı rengi iyice koyulaştı, bekli bişeyler bilen birileri vardır diye...

domates dene..
yüz için beyazlaştırıcı özelliği var diye duymuştum..
bi araştır istersen..

ama çok da takıntı yapma.

Ben beyazim ellerim de beyaz dogal olarak :-)
Kahveyi icince telveleriyle ovuyorum ellerimi bes on dakika yikayip krem suruyorum
Her yaptigimda daha yumusak dahabeyaz geliyor bana
Belki peeling etkisi yapip olu deriyi attigi icindir
Kisa sureli basilt bir cozum olur belki

Kahveyi icince telveleriyle ovuyorum ellerimi bes on dakika yikayip krem suruyorum

ilginçmiş :) denerim. teşekkürler :)

kahveyi bende denedim .yumuşacık olmuştu. hafif beyazlaşmıştı .dene istersen.

Canım ben bir ara dışarı çıkmadan önce 5 dakika limon sürüp bekletiyordum ardından 10 dakika zaytinyağı sürüp. Yıkadıktan sonra nemlendiricimi sürüp çıkıyordum. Hem ellerim hem tırnak etlerime çok iyi geliyordu. Ben de ellerim rengini beğenmem, bu baya bir açıyordu rengini. Sonra bir de kahve telvesine limon damlatıp maske yaptığım oldu. O da rengini güzelleştiriyor, tavsiye ederim.

Back
X