elleriiimde kuruluk

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
kızlar doğru yeremi açtım bilemedim nereye açacağımı... son 2 3 haftadır el parmak aralarımda soyulmalar kurumalar var daha önce hiç olmazdı krem sürüyorum 1 2 saat sonra tekrar oluyor neden olabilir ? yada ne yapabilirim

soğuktan olabilir.
yada sabununu veya bulaşık detarjanını falan değiştirdiysen ondan da olabilir belki :44:

sık sık nemlendirici sür bakalım:44:

Deterjan alerjisi olabilir .İş yaparken eldiven giyin.
Sık sık kremleyin. Hametan krem eczanelerde satılıyor fiyatıda uygun
tavsiye ederim

soğuktan olabilir.
yada sabununu veya bulaşık detarjanını falan değiştirdiysen ondan da olabilir belki :44:

sık sık nemlendirici sür bakalım:44:

ay sürüyorum canım krem bitti bile nerdeyse çok sinir bozucu :) öncelikle yüzük taktığım parmaığımda basladı yüzük altında sonra diğer parmak aralarımda da olmaya basladı. dediğin gibi sabunla deterjana bakıyım ben

zaman zaman bende de oluyor genelde kış aylarında öyle kendiliğinden geçiyor kremliyorum ekstra yaptığım bişey yok

Aynı problem bende her kış oluyor. Doktor ph'ı düşük sabun kullanmamı tavsiye etmişti. Marka vermek olacak bu ama "dove" kullanmanızı tavsiye ederim o zaman zarar vermiyor. Bir de dışarı çıkarken nemlendirin ellerinizi o zaman pamuk gibi oluyor :)

Sıkıntı bi durum malesef
Her kıs bendede olur, hatta o kadar cok kurur ki catlar ve kanamalara sebep olur
Bir cok krem kullandım ama hiç birinin faydası olmadı,
en son Bepanten'in merhemini denedim, düzenli kullanıldığında kesinlikle geçiyor ve bu kış ellerim hiç bi şekilde kurumadı
biraz yağlı ama tavsiye ederim benim için tek cözüm (

Son düzenleme:
aynı durum bende de var.ellerım dısarısan cok kuru gorunmuyor ama parmak aralarım kuru ve ınanılmaz kasınıyor.bır ara doktora gıtmeyı dusundum.ama bepanten dıyorsanız bır de onu deneyeyım

:) benm hep pamuk gibiydi ah ah nolduysa bu aralar. tamam canım birde dove deneyim ben teşekkürler

şu sarı olan değil mi ? kremi sarı

Soyulamayla beraber kaşıntı varsa mantar olabilir. Değiştirdiğiniz bir deterjan ya da sabunun içindeki bir kimyasaldan ve ya soğuk havadan da olabilir. Benim ellerimde de kuruluk var. Ben çeşitli yağları karıştırıp sürüyorum ve sıcak eldiven takıyorum gece yatarken. yumuşacık oluyor. el kremi ya da bepantenlede yapıyorum bazen. tavsiye ederim

kaşaıntı yok sadece soyuluyor ufak ufak:) karıştırdığın yağlar neler peki?

kaşaıntı yok sadece soyuluyor ufak ufak:) karıştırdığın yağlar neler peki?

Elimde ne varsa :) ama nem konusunda argan, susam ve badem yağı çok iyi bence. Ben de üzüm çekirdeği, argan susam, kayısı çekirdeği,badem, çörek otu yağı olur genelde

benim onerebilecegim pratik tabikide krem ama yagli kremler hindistan cevizi yagi satiliyor ister krem seklinde ister tas halinde satiyolar surtmek yetiyo ztn catlaklr icinde bire bir yumsacik yapar veye depanten merhem cok etkili daha sonra isterseniz ellerinize eldiven giyin bi gece yatin nemini ceker .

yada zamanim var derseniz dogal urunlerden yumsatmak icin receteler var nette suan aklimda degil ama bal sut gibi seyler

teşekkürler canm bu hindstn cvz yağına bakıyım

canım gılıserını lımonla karıştırıp sür çok ıyı gelıyor.kendıne kuçuk bır boş şişe ayarla ona hazırla hergün kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…