Çocuk Hastalıkları elleri gözünde

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

asi_mavi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
78
0
36
Antalya
kızlar 5-6 gundur kızım sürekli sol gözünü ovusturarak uyanıyor geceleri..geceleri sabah 5lere kadar oturuyorz uyumak istemiyor uyanıncada..uyutmaya çalışsak kıyametleri koparıyor.en son care örtüde sallıyoruz öle uyuyor? ecemız gundumuzude karıstı ne yapmalıyıs acaba gözündemi bi acıma var anlıyamadımm basına böle bişi gelen varsa bilgilendırsın lütfen

Benim kızımda gözlerini ovuşturuyor ama allaha şükür bi problemimiz yok. Sizin bebeğin gözünde bir sulanma kırmızılık var mi ?
Sallayinca uyuyor demişsiniz.Gazlı bebekler öyle sallanınca rahat ederler.Acaba problemi gözü değilde gazi mi ki diye düşündüm ben

Daha bir aylık bilinçsiz hareket ediyor suan ama yanimda 9 aylık bir örnekte var.Komsumuzun oğlu uykusu geldiğinde gözlerini ovusturuyor mesela.

Son düzenleme:
durup duruken gözlerini ovusturup söylenıyor..gazdan olmadına emınım uyurkende gözlerini ovusturuyor sonrada uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…