Etkisi nasıl peki ?Desert essence balkabağı özlü organik el kremi kullanıyorum ve kokusu mükemmel !! Size de tavsiye ederim
Nemlendirmesi gayet iyi ama benim cildim biraz hassas belki ondan bilemiyorum bazen çok hafif batma hissediyorum sürerken ama sorun yok memnunum.Biraz pahalı olduğundan bitince otacının argan yağlı el kremini denemeyi düşünüyorum.Onlarda hayvanlar üzerinde test yapmadıklarını iddia ediyorlar.Ben otacıya güveniyorum :)Etkisi nasıl peki ?
Etkisi biraz uzun sürsün , sürekli kullanımda bu süre artsın istiyorum . Bîr saat sonra etkisi kalmıyor bir çoğunun o nedenle sordum .Nemlendirmesi gayet iyi ama benim cildim biraz hassas belki ondan bilemiyorum bazen çok hafif batma hissediyorum sürerken ama sorun yok memnunum.Biraz pahalı olduğundan bitince otacının argan yağlı el kremini denemeyi düşünüyorum.Onlarda hayvanlar üzerinde test yapmadıklarını iddia ediyorlar.Ben otacıya güveniyorum :)
Ürünün son kullanma tarihi 6 ay nemlendirmesi ve kalıcılığını tavsiye ederim :)Etkisi biraz uzun sürsün , sürekli kullanımda bu süre artsın istiyorum . Bîr saat sonra etkisi kalmıyor bir çoğunun o nedenle sordum .
Bir alışveriş sitesinde satışta şimdi fiyatına baktım 118 ml 39,50 tl . Ederi var mı ?
Otacıyı deney konusunda bilmiyorum bakmak lazım , temizse bende düşünebilirim , ürünlerini hiç kullanmadım .
Teşekkür ederimÜrünün son kullanma tarihi 6 ay nemlendirmesi ve kalıcılığını tavsiye ederim :)
Kesinlikle benimde tek favori ürünümdür ayrıca ayak bakımı ürünlerinde de bana göre öncelikli tek marka...NEUTROGENA kullanıyorum, harika bir krem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?