• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellere koruma planı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Ellerinizin soğuk havadan etkilenmemesi için önlem alın.

Ellerimiz, dışarıdaki dondurucu soğuktan korumanız gerekenlerin başında geliyor. Eldivenin yanı sıra soğuğa karşı bariyer görevini üstlenen el kremleri de her an yanınızda bulunmalı.

El kremleri ne yapıyor?İçeriğindeki nem özelliğine sahip bileşenlerin en önemli görevi cilde yoğun nem vermek. Bunun yanı sıra su geçirmez bir bariyer oluşturarak nemin gün içerisinde buharlaşarak cildinizden uzaklaşmasına engel oluyorlar.

El kremini nasıl seçmeli?-El kreminizin içinde, Shea yağı, bal, avokado, badem, E vitamini veya jojoba yağı gibi koruyucu ve besleyici içerikler olmasına dikkat edin.

-Ayrıca el kreminin en önemli özelliklerinden biri kokusu. Eğer kokusu hoşunuza gitmezse o kremi sürmeyeceğiniz kesin. Bu nedenle denemeden sakın almayın!

-Gün içinde uygularken, yaptığınız işe engel olmaması için, elinize sürdüğünüzde hızlıca emilmesi, yağlı bir his bırakmaması da çok önemli. Ancak daha yoğun bakım yapan kremleri de gece uygulamak için tercih edebilirsiniz.

İşte seçenekler:

elkremleri1.jpg
NEUTROGENA el ve tırnak bakım kremi, 13,50 TL
ORIFLAME Silk Beauty el kremi, 5,90 TL
NUXE Réve de Miel Hand and Nail Cream, 29,50 TLTHE BODY SHOP Almond Hand & Nail Cream, 35 TL
BLISS High Intensity Hand Cream, 70 TL

elkremleri2.jpg
YVES ROCHER Kırmızı meyveler el bakım kremi, 17,90 TLBURT’S BEES Shea Butter Hand Repair Cream, 48 TLNATURALS by Watsons Prestige Rose el kremi 6,99 TLMOLTON BROWN Ylang-Ylang Replenishing Hand Cream, 50 TL
ELLARO Hand Cream, 32,90 TL
beauty.edit.com

Desert essence balkabağı özlü organik el kremi kullanıyorum ve kokusu mükemmel !! Size de tavsiye ederim:KK24:

Etkisi nasıl peki ?
Nemlendirmesi gayet iyi ama benim cildim biraz hassas belki ondan bilemiyorum bazen çok hafif batma hissediyorum sürerken ama sorun yok memnunum.Biraz pahalı olduğundan bitince otacının argan yağlı el kremini denemeyi düşünüyorum.Onlarda hayvanlar üzerinde test yapmadıklarını iddia ediyorlar.Ben otacıya güveniyorum :)

Nemlendirmesi gayet iyi ama benim cildim biraz hassas belki ondan bilemiyorum bazen çok hafif batma hissediyorum sürerken ama sorun yok memnunum.Biraz pahalı olduğundan bitince otacının argan yağlı el kremini denemeyi düşünüyorum.Onlarda hayvanlar üzerinde test yapmadıklarını iddia ediyorlar.Ben otacıya güveniyorum :)
Etkisi biraz uzun sürsün , sürekli kullanımda bu süre artsın istiyorum . Bîr saat sonra etkisi kalmıyor bir çoğunun o nedenle sordum .
Bir alışveriş sitesinde satışta şimdi fiyatına baktım 118 ml 39,50 tl . Ederi var mı ?
Otacıyı deney konusunda bilmiyorum bakmak lazım , temizse bende düşünebilirim , ürünlerini hiç kullanmadım .

Etkisi biraz uzun sürsün , sürekli kullanımda bu süre artsın istiyorum . Bîr saat sonra etkisi kalmıyor bir çoğunun o nedenle sordum .
Bir alışveriş sitesinde satışta şimdi fiyatına baktım 118 ml 39,50 tl . Ederi var mı ?
Otacıyı deney konusunda bilmiyorum bakmak lazım , temizse bende düşünebilirim , ürünlerini hiç kullanmadım .
Ürünün son kullanma tarihi 6 ay nemlendirmesi ve kalıcılığını tavsiye ederim :)

Ben şuana kadar çok marka denedim benim için önemli olan nemlendirmesi ve kokusu,Flormardan devam ediyorum çilekli kremini kullandım simli gece kremi var dekolteye o fena ya o kadar ışıltılı gösteriyorki dekolteyi onu sadece ozel zamanlarda kullanıyorum bugunde narlısını aldım tavsiye ederim fiyatıda uygun 3 tl:)

arkadaşın yazdıkları gayet güzel olmuş eline sağlık. bir deşuna göz atmanızı öneririm
...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabikide Shea Butter Yağı Ben arifoglu mall of istanbul mağazasında aldım çok memnun kaldım e ticaret sitesindede var galiba

Back