Ellerde parmaklarda cıkan egzamaya care yokmu :(

SEVGIM26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
45
0
Arkadaslar gercekten cok yoruldum dogumdan sonra basladı parmaklarım halada ole kucuk bebegım var elımı yıkamasam olmaz cok kotu oldu bılen varsa allah rızası ıcın solesın ne kullanabılırım

geçmiş olsun. ibrahim saraçoğlunun egzama için dut kürü var onu deneyebilirsiniz. ben yaptım faydasını gördüm. ayrıca deterjan kullanırken özellikle pudrasız eldivenler var onları kullanın.

sevgim bu yazıyı sağlıklı saç ve saç derisi topiğinde paylaşmıştım umarım işine yarar :))

öncelikle herkese çook geçmiş olsun ben de yaklaşık 4-5 sene bu egzamayla savaştım benim ellerimdeydi gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı ne kremler fayda etti ne de haplar aloe vera , kuru dut kürü ne denediysem geçici sonuç verdi ellerim yarılıp kanardı avucumu kapatamazdım iki tane de ufak bebeğim vardı onların altıydı kakasıydı derken benim ellerim içler acısı bir hal aldı bir gün internette araştırırken sülüğün çok iyi geldiğini okudum iki gün sonra kayınvalidem geldi ve bir arkadaşının sülükle tamamen egzamadan kurtulduğunu söyledi ben de hemen yapalım dedim bu acıyı böyle çekmektense 2 saat dişimi sıktım ellerime sülük koydurdum 2 sefer yaptık şu anda ellerim gayet sağlıklı 2 sene oldu bazen (neden olduğunu hala anlayamadım) tekrar kabaracakmış gibi oluyo ama çok şükür kabarmadan geçiyor .(yalnız mayıs sülüğünün daha faydalı olduğunu söylüyorlar )

Biraz uzun oldu ama en başından anlatmak istedim ne kadar acı veren bir hastalık olduğunu çok iyi bildiğim için...Sorusu olan varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :))

basit mantar ilaçlarının da ellerdeki egzamayı geçirdiğini çok yakın tanıdığımdan biliyorum... sizde deneyin isterseniz...
yıllarca çözüm bulamamış askerde farklı rahatsızlık için kullandığı mantar losyonu ya da kremi bilmiyorum tesadüfen anlamış ki elindeki egzamaya iyi geliyor kullanmış ve geçmiş hiç de tekrarlamadan....

sanirim burda suluk bulamam canim yurtdisindayim ben ama cok saol aklimda bulunsun eger gecmesse herseyi denicem mantar kremide off ayagima sicradi simdide:KK5:

merhaba, öncelikle cilt uzmanina gitmeni tavsiye ediyorum. kortizonlu ilaclar gecici iyilestirme yapiyor ama tekrarlatabilir, aldigin ilacin kortizonsuz olmasina dikkat et..
ve de igrenc gelebilir ama kendi idrarin iyi geliyor, wcden cikarken elini yika, bekletmene gerek yok
hayirli sifalar dilerim

X