• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eller gider mersine biz gideriz tersine..

eylulum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2007
898
7
118
ben 15.günden itibaren hem meme hemde mama veriyorum.bebeğim 2,5 aylık.tüm bebekler biberona alışınca memeyi bırakır benimki tam tersi oldu.biberonu istemiyo artık.verince çığlık çığlığa bağırıp ağzından atıyo.Böyle yapınca aç olmadığını düşünüyordum ama baktım 120 cc yi bi diklşte bitiren kızım bütün gün biberonu reddediyo.memeyi denedim deli gibi çekti. Kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyo resmen memeye. Sütümde az. Artırmak için çok şeyler denedim olmadı. Mama+meme anca doyuyodu kızım. Kaşıklada istemedi. Şırıngayıda denedim beceremedim. Ben şimdi napcam biberonsuz.

hıc sorma benımde oglum sutumun almıyo am maa bıberonla onceden alıyo sonra ortalıgın salgını alınca huyu degsıtı almadııı bıberonu kasıkla gdıkatını cekerek verıyorum mesala kururtma makınası acıyuom bazen supurge acıyom bazen sakız cıynıyomm balon yapıyom dıkatını cekıp zar zor bıneronla veya kasıkla yedırıoyom canım dıkkat ceken seylaer yap bak nasıl yıyooo

Dün Hepsini Denedim Canim.sonuç I Ihh.. Memeyi Biraksa Sağar Biberonla Verirdim Ama Biberonu Birakti. Mamayi Memeye Dolduramam Ki..valla Aç Kalcak Yaaa. Kizlar Fikri Olan Yokmu Başka ..

çocuklar bir cins oluyor işte
bizimki de emziğini almıyor artık, biberonun emziğini veriyoruz çıkarıp:)))

Canim Ben Carfurdan Bi Biboron Aldim Dalinin Onun Ucundaki Meme Ayni Anne Memesi Gibi Benim Kizm Onu Agzindan Hic Cikarmior Mem Hic Emmedi Benim Kzim Sutumde Olmayinca Ek Gida Hep Verdim Simdikte Geceleri O Biborona Sarilip Memesi Agzinda Uyuyor Onu Dene

canım benim kızımda öyle ne biberonu nede yalancı memeyi alıyor.almadığımız biberon meme kalmadı.ilk 15gün göğsümden soğumuştu neler çekti pompa kiraladık sağdım biberonla verdim nasılda emiyodu.son bi bıraktı tam bıraktı şimdi nasılda tiksiyor.mememin tadını aldıya sıpa.aynen dr kilo almıyor mamaya başla dedi kaşıkla verdik oda olmadı.çocuk aç.yarın birgün beni bırakınca biberonsuz ben ne yapcam bilmiyorum.hasta felan olunca bişey yemiyolar ya en zaından süt verirdim diye düşünüyordum ama nafile.benim kız çok zort bi bebek çıldırcammmmm.bu arda ayın 13de dört aylık olcak.

dün Hepsini Denedim Canim.sonuç I Ihh.. Memeyi Biraksa Sağar Biberonla Verirdim Ama Biberonu Birakti. Mamayi Memeye Dolduramam Ki..valla Aç Kalcak Yaaa. Kizlar Fikri Olan Yokmu Başka ..

Canim Benim Oluşumda Aksine Meme Almiyor Biberona Alişti Helede Aç Oluca Az Geliyor Diye Mümkün Değil Bende Olursa Süt Pompa Ile Sağip Biberondan Veriyorum Yoksa Gece Veriyorum Süt Diğer Zamanlarda Mama Yiyor Biberondan. Canim Humana Stil Tea Diye Bi çay Var Bana Dokor Verdi Eczanelerde Satiliyor Onu Günde 3 Kere Filan Iç Ben çok Faydasini Gördüm Sütün Biraz Daha Bollaşir. 18 20 Ytl Arasi Bi Kutusu.allah Kolaylik Versin

yok arkadaşlar yookk. still tea de içtim rezene içiyorum dedimya herşeyi yptım. Dün aventin biberonunu aldık sonuç hüsran.Mamadan olabilirmi acaba. tadını beğenmiyodur artık. ay valla şaşırdım kaldım.

canım benim bebişim şu an iki aylık dogdugunda meme almadı çoküzüldüm mama verdim memeye alıştırdım sütüm azdı bebek içe içe çogalttı bide pskolojimi düzelttim sütüm az az diyerekte azalıyordu bence mama olarak bizimkide çok seçiciydi hero baby lactumu dene rabbim yardımcın olsun inşallah

Back