Bebek Beslenmesi eller ayaklar buz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mirisa

❤❤❤
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
334
8
296
36
İstanbul
kızlar bebeğimin ellerini özellikle de ayaklarını bi türlü ısıtamıyorum çıtçıtlı badiyle duruyor hep fakat ayağına havlu çorap giydiriyorum karnı falan ağrımasın diye fakat bitürlü ısınmıyor ayaklar ..neden acaba :uhm: vücududa soğuk olursa üşüyor anlamına geliyor bunu biliyorum ama içim el vermiyor ayaklarının ısınmamasına sanki sürekli karnı ağrıyor üşütüyor gaz oluyor sanıyorum..sizde yaşıyormusunuz bu tarz sorunlar arkadaşlar??kaydirigubbakcemile

yenidoğansa hiç ısınmaz hiç uğraşma benimkide öleydi
ama bebekler kolay kolay üşümezler hiç korkma

yenidoğansa hiç ısınmaz hiç uğraşma benimkide öleydi
ama bebekler kolay kolay üşümezler hiç korkma

cocostar arkadaşımızın açtıgı topikde dr. kadir tugcunun bi röportajında geçen soru ve cvbı kopyalıyım sana
Eller klima gibi...
Çocuklar nasıl giyinmeli?
Çocuk da bir erişkin gibidir. Çocuğu ne sıkacaksın ne üşüteceksiniz. Çocuğu rahat ettirecek giysiler giydireceksiniz. Yani ne terleyecek ne de üşüyecek. Ekstradan giydirmenin hiçbir faydası yoktur.
Çocuğun üşüdüğü nasıl anlaşılır, elleri soğuyunca mı?
Çocuğun ellerinin veya ayaklarının değil vücudunun yani kapalı yerlerinin soğuk olması önemlidir. Eğer çocuğun giyimli yerleri sıcak fakat elleri soğuksa çocuğu çok giydirdiğiniz anlamına gelir. Çünkü vücut burada açık yerleri bir klima olarak kullanarak soğutma yapar.

Aynen benim kizim 7. ayini bitirmek uzere ve elleri ayaklari buz gibi surekli
acaba irsimi bende de var o. Bende kansizlikta vardi onceden belkide kansizlik vardir.
bir kan sayimi yaptr isterse ben dusunuyorum yaptirmayi

arkadaşlar iyide bnm bebeğimin ayakları papalısının içinde bile soğuk. bunun nedeni nedir bana yardım ederseniz sevinirim

benim oğlanında genelde soğuk olur çünkü el ayak hiç durmuyoki kıpır kıpır yelpaze gibi

canım bunu yeni okudum eğer yeni doğan bebeğin eli ayağı soğuk ise bu onu çok giydirdiğin anlamına gelirmiş çünkü orası klima görevi görürmüş.dr adil asımgilin kitabında yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…