- 3 Kasım 2016
- 514
- 763
- 34
- Konu Sahibi kokunhuzurmus
Günaydın kızlar. 26 yaşındayım.Polikistk over var. Devlet hastanesine gittim ultrasonla baktı tarlusal verdi. Agnucaston matofin ve inofolic combi verdi bi kutu kullandım.tarlusalla regl oldum. Adet düzensizliğim var evlendiğimden beri hiç olmamıstım. Bekarken de 1 yıl bile olmadığım oldu. adetin 3. Günü gittim tekrar hormonlar falan normal dedi.. polikistik over görünmüyor dedi. 8 aylık evliyim. Hiç korunmadık.Yine adetim gecikti. Özel bi hastaneye gittim. Baştan testler tarlusal verdi yine. Tamamen Kistik yapı geçmemiş dedi. Bebek düşünüyo musunuz dedi evet dedim. 3 . Günü gel dedi gittim dün. Hormon testi açlık tokluk vs.yaptırdı. hormonlar östrojen az testesteron 0-1 arası benim değerim 2 .öyle bi konuştu ki erkeklik hormonunun şöyle böyle. Çok moralim bozuldu. Kaç defa bebek istiyo musunuz dedi evet dedim o konuşmadan sonra madem öyle dedim öncelik adetim düzene girsin dedim. Öyle diyince eşim de üzüldü bebek istiyoruz elbet.bana ellleacnelle adında hap verdi. Eve geldiğimde doğum kontrol hapı gibi gebeliği engeller yazıyordu.bi kötü oldum zaten kolay gebe kalamıycam gibi pco yüzünden. Doğum kontrol hapı kullanmak yerine gebeliği destekleyici ve adetimi düzenleyeci tedavi verse daha iyi olacaktı. Sizce ne yapsam. Tekrar doktorumu arayıp ben bu ilacı kullanmak istemiyorum gebeliği de destekleyici tedavi uygulayamaz mıyız desem. Kafam darmadağın artık bunaldım bu hastanelerden. Sağlıklı da düşüneemez oldum. Doktorun ağzından çıkan en ufak olumsuz bişey beni mahvediyor. Doktorum da abartıyor gibi biraZ. Ve son olarak endometrium rahim duvarı.adet öncesi 4 mm di adetliyken 5 mm dedi. Ben pco için soğan kürü yapmak istiyorum .soğan kürü de rahim duvarını inceltiyormuş. Bugün arayıp bu kürü yapmak istediğimi hem de o elleacnelle yi kullanmak istemediğimi söylesem sizce hata mı yaparım. Yardım edin lütfen ne yapmalıyım. Çok uzun olmuş kusura bakmayın.