Ahh arkadaşim iki hafta önce korunmasız iliski yasadım esimle.Ertesi gün gidip Ella içtim.Test yaptim iki kez negatif cikti ama adetimde olmadi cok endiseliyim hamile miyim diyeEsimle Korunmasiz İlişkiden on saat sonra ella aldım ve su an altncı gundeyim ilaci aldiktan hemen sonra bende yan etki olmadi yalnızca dun ve bu gün hafif bas dönmesi var .iki oğlum var ve bebek düşünmüyorum hamile kalma olasiligim nedir? Bu ilaci deneyenler oldumu ?
Sonucunu bizede bildirirsen çok sevinirim canım senin için hayırlısı olur inşallahMerhaba kızlar size bir sorum var. Yumurtlama günümde sevgilimle ilişkiye girdik ilk defa korunmadan yaptık boşalmaya saniyeler kala çekti. Ama eminnde olamadık sonra içine bosalmadim dedi ama ben yine de ella aldım ilişkiden 3 gün sonra yani dün. Bugün pembe bir akintim var bu neden acaba yan etkisi mi? Kanamam olmadı sadece az bir pembe akinti. Hamile kalmış olabilir miyim? Yerleşme kanaması mi? İlacın yan etkisi mi ? Lütfen yardım edin
Sonucunuz nedir acaba bizimle de paylaşırsanız çok sevinirimEsimle Korunmasiz İlişkiden on saat sonra ella aldım ve su an altncı gundeyim ilaci aldiktan hemen sonra bende yan etki olmadi yalnızca dun ve bu gün hafif bas dönmesi var .iki oğlum var ve bebek düşünmüyorum hamile kalma olasiligim nedir? Bu ilaci deneyenler oldumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?