Ella !

Sus mavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
6
4
1
42
Esimle Korunmasiz İlişkiden on saat sonra ella aldım ve su an altncı gundeyim ilaci aldiktan hemen sonra bende yan etki olmadi yalnızca dun ve bu gün hafif bas dönmesi var .iki oğlum var ve bebek düşünmüyorum hamile kalma olasiligim nedir? Bu ilaci deneyenler oldumu ?

En iyi yöntem tabiki korunmak hemde istemiyosunuz bile bile lades sizinki...

Ella hapida %99 etkili degil malesef...

Bu ilaçları 100%100 koruma saglamadigini biliyorum çünkü bor korunma yöntemi değil. .fakat hamile kalsaniz bile 6. Gün hissedeceginizi hiç sanmıyorum. .

Korunma yöntemi olarak ertesi gun haplari kullanmiyorum zaten eşim korunuyordu uzun sure birlikte olmayinca boyle birşey oldu bnde bu hapi içmek durumunda kaldim :(

Esimle Korunmasiz İlişkiden on saat sonra ella aldım ve su an altncı gundeyim ilaci aldiktan hemen sonra bende yan etki olmadi yalnızca dun ve bu gün hafif bas dönmesi var .iki oğlum var ve bebek düşünmüyorum hamile kalma olasiligim nedir? Bu ilaci deneyenler oldumu ?
Ahh arkadaşim iki hafta önce korunmasız iliski yasadım esimle.Ertesi gün gidip Ella içtim.Test yaptim iki kez negatif cikti ama adetimde olmadi cok endiseliyim hamile miyim diye :( icip hamile kalan var mi

Ella 3-4 aya kadar adet düzensizliği yapabiliyor Svml Svml

Ne yazık ki hiç bir ertesi gün hapı %100 garanti sağlamıyor siz en iyisi bir süre sonra bir kan testi yaptırın. Sus mavi Sus mavi

Gayet de etkili ella hapı. Ella aldıktan 4 gün sonra tekrar birliktelik yaşadım. Ella kullanmadım. Hamile kalmadım. Abartiliyor 3 4 kez kullanan oluyor. Ella hapı 1 ayda 1 kere alınmalı. Gözardı ediliyor. Sakıncalı.

Uzun vadede kullanımı alışkanlık haline gelirse bünyeye ciddi zarar verir bu haplar. En güzeli tedbiri elden bırakmamak.

Arkadaşım eşinin hatası sonucu korunmasız birliktelik yaşamıştı ella kullandı hemen ama şuan oğlu 2 yaşında .. malesef korumayadabiliyor

Merhaba kızlar size bir sorum var. Yumurtlama günümde sevgilimle ilişkiye girdik ilk defa korunmadan yaptık boşalmaya saniyeler kala çekti. Ama eminnde olamadık sonra içine bosalmadim dedi ama ben yine de ella aldım ilişkiden 3 gün sonra yani dün. Bugün pembe bir akintim var bu neden acaba yan etkisi mi? Kanamam olmadı sadece az bir pembe akinti. Hamile kalmış olabilir miyim? Yerleşme kanaması mi? İlacın yan etkisi mi ? Lütfen yardım edin

Merhaba kızlar size bir sorum var. Yumurtlama günümde sevgilimle ilişkiye girdik ilk defa korunmadan yaptık boşalmaya saniyeler kala çekti. Ama eminnde olamadık sonra içine bosalmadim dedi ama ben yine de ella aldım ilişkiden 3 gün sonra yani dün. Bugün pembe bir akintim var bu neden acaba yan etkisi mi? Kanamam olmadı sadece az bir pembe akinti. Hamile kalmış olabilir miyim? Yerleşme kanaması mi? İlacın yan etkisi mi ? Lütfen yardım edin
Sonucunu bizede bildirirsen çok sevinirim canım senin için hayırlısı olur inşallah

Sonucunuz nedir acaba bizimle de paylaşırsanız çok sevinirim

merhaba arkadaşlar ben de 25 gün önce bir birliktelik yaşadım boşalma olmadı ama ben ertesi akşam ella aldım suan adetim 8 gün gecikti cok korkuyorum :(

Back