Merhaba arkadaşlar sezeryanla doğum yaptım 5 aylık bi kızım var emiyo ve mama da veriyorum tam yumurtlama döneminde ilişkiye girdik eşim içene boşalmadım filan dedi bende emin olmayıp ella kullandım 24 saat dolmadan ilk defa kullandım ilaç bana ağır geldi çarptı sanki beni birkaç gün sonra kas gevşetici ağrı kesici ilaçta aldım her yerim tutulmuş gibi ağrıyodu (bu arada hiç ilaç kullanmayan bi insanım ilaç almam hamilelik doğum sürecinde en fazla 2-3 kere ağrı kesici içmişimdir )5-6 gün sonra tekrar ilişkiye girdik eşim prezervatif taktı boşulmamıştı içi boştu prezervatifin ama boşaldım dedi regl olacak gibi karnım belim ağrıyo yüzümde sivilceler çıktı ama olmadım stres yapıyorum manyonozlar yedim soğan kabuğu kaynatıp içtim adeti söktürsün diye ama yok 3 gün adetim gecikti hamilelik testide yaptın negatif çıktı bana yardımcı olurmusunuz neden olmuştur ??
Stresten ve ilaçtan olabilir. Ayrıca emziriyorsanz saten düzenszlik olur adetinizde 1 sene boyunca. Ben de 3 aylıkken aynı durumu yaşadım.. Ve 8 ay.boyunca hiç adet olmadım yeni yeni oluyorum.. Bir de cerezetta kullanıyorum.. Kafam rahat..
O hapın adet geciktirici özelliği var. Bir kere içtim yıllar önce ve hiç sekmeyen regl günüm 18 gün sarktı . Elli kez test yaptım , Meğer gecikme haptan kaynaklıymış
Stresten ve ilaçtan olabilir. Ayrıca emziriyorsanz saten düzenszlik olur adetinizde 1 sene boyunca. Ben de 3 aylıkken aynı durumu yaşadım.. Ve 8 ay.boyunca hiç adet olmadım yeni yeni oluyorum.. Bir de cerezetta kullanıyorum.. Kafam rahat..
O hapın adet geciktirici özelliği var. Bir kere içtim yıllar önce ve hiç sekmeyen regl günüm 18 gün sarktı . Elli kez test yaptım , Meğer gecikme haptan kaynaklıymı
Aa niye ki. Bana oradan verdiler. Emzirenler için tek cerezetta kullanabiliyor.. başka yöntemye korunamıyorsan bunu kullanabilrsin demişti. Behde kullandm
Eczaneden aldım adet olayım diye bekletiyordum yinede aile hekimimle bi konuşayım dedim bebeğin daha altı aylık olmamış ilaç kullanma dedi nasıl korunmam gerektiğini bile söylemi spiral pandemi döneminde takıyolar mı bilmiyorum ? İlaç daha mantıklı gelmişti bana tşk ederim yorumlarınız için
Eczaneden aldım adet olayım diye bekletiyordum yinede aile hekimimle bi konuşayım dedim bebeğin daha altı aylık olmamış ilaç kullanma dedi nasıl korunmam gerektiğini bile söylemi spiral pandemi döneminde takıyolar mı bilmiyorum ? İlaç daha mantıklı gelmişti bana tşk ederim yorumlarınız için
Rica ederm canım. Ben prezervatif kullanamadım cildim kabul etmedi.. Normal doğum yahmadığım için adette görmedigum için spiral takılamaz sana dedi sağlık ocağından hemşire.. Birtek cerezetta kullanabilirsin dedi. Bende tereddütle sordum. Hamilelerin kullandığı tek ilaç oymuş.. Daha hafifletilmiş şekildeymiş .. ben bebeğim 3 aylkken kullanmaya başladm. 9 aylığız
Rica ederm canım. Ben prezervatif kullanamadım cildim kabul etmedi.. Normal doğum yahmadığım için adette görmedigum için spiral takılamaz sana dedi sağlık ocağından hemşire.. Birtek cerezetta kullanabilirsin dedi. Bende tereddütle sordum. Hamilelerin kullandığı tek ilaç oymuş.. Daha hafifletilmiş şekildeymiş .. ben bebeğim 3 aylkken kullanmaya başladm. 9 aylığız
Bugün oldum adet çok tşk ederim size demek ki ilaçlanmış bir an korkmuştum hamilemisin diye cerezette ye hemen başlıyorum sağolun bi daha mı asla kullanmam ella