Aile hekime ne gittim doğum kontrol alayım diye beni nerdeyse kovacaktıStresten ve ilaçtan olabilir. Ayrıca emziriyorsanz saten düzenszlik olur adetinizde 1 sene boyunca. Ben de 3 aylıkken aynı durumu yaşadım.. Ve 8 ay.boyunca hiç adet olmadım yeni yeni oluyorum.. Bir de cerezetta kullanıyorum.. Kafam rahat..
İlk defa kullanıyorum 2 yıllık evliyimHap düzeni bozuyor. Ve yılda 1 kez etkili. Diğer seferlerde korumuyor. Ama siz normal geciktiniz bence.
O hapın adet geciktirici özelliği var. Bir kere içtim yıllar önce ve hiç sekmeyen regl günüm 18 gün sarktı . Elli kez test yaptım , Meğer gecikme haptan kaynaklıymı
Aa niye ki. Bana oradan verdiler. Emzirenler için tek cerezetta kullanabiliyor.. başka yöntemye korunamıyorsan bunu kullanabilrsin demişti. Behde kullandmAile hekime ne gittim doğum kontrol alayım diye beni nerdeyse kovacaktı
Eczaneden aldım adet olayım diye bekletiyordum yinede aile hekimimle bi konuşayım dedim bebeğin daha altı aylık olmamış ilaç kullanma dedi nasıl korunmam gerektiğini bile söylemi spiral pandemi döneminde takıyolar mı bilmiyorum ? İlaç daha mantıklı gelmişti bana tşk ederim yorumlarınız içincerezetta
Rica ederm canım. Ben prezervatif kullanamadım cildim kabul etmedi.. Normal doğum yahmadığım için adette görmedigum için spiral takılamaz sana dedi sağlık ocağından hemşire.. Birtek cerezetta kullanabilirsin dedi. Bende tereddütle sordum. Hamilelerin kullandığı tek ilaç oymuş.. Daha hafifletilmiş şekildeymiş .. ben bebeğim 3 aylkken kullanmaya başladm. 9 aylığızEczaneden aldım adet olayım diye bekletiyordum yinede aile hekimimle bi konuşayım dedim bebeğin daha altı aylık olmamış ilaç kullanma dedi nasıl korunmam gerektiğini bile söylemi spiral pandemi döneminde takıyolar mı bilmiyorum ? İlaç daha mantıklı gelmişti bana tşk ederim yorumlarınız için
Bugün oldum adet çok tşk ederim size demek ki ilaçlanmış bir an korkmuştum hamilemisin diye cerezette ye hemen başlıyorumRica ederm canım. Ben prezervatif kullanamadım cildim kabul etmedi.. Normal doğum yahmadığım için adette görmedigum için spiral takılamaz sana dedi sağlık ocağından hemşire.. Birtek cerezetta kullanabilirsin dedi. Bende tereddütle sordum. Hamilelerin kullandığı tek ilaç oymuş.. Daha hafifletilmiş şekildeymiş .. ben bebeğim 3 aylkken kullanmaya başladm. 9 aylığız