Ella

Arada oluyor böyle kazalar, ellayı yılda iki kereden fazla kullanmamak lazım, hormon dengesini bozabiliyor. Regliniz gününde de olabilir sarkadabilir, kişiden kişiye değişebiliyor. O kadar dert edecek bir şey yok zaten erkenden almışsınız ilacı. Bundan sonra da dikkat edersiniz olur biter.

Biraz empati yapalim canim, demek su an dolu ve burda bunu okuyunca, icinden geceni yazmis....hem seni yargilamiyorum vs yazmis.....bazi seyleride görmemezlikten gelmek lazim, yoksa kizacak cok sey buluruz ;-)
Tam da ben senin söyleyeceklerini söyleyecektim. Belki en dolu zamanına geldi.Yaşayan bilir..Hakaret etmemiş bişey dememiş.Sadece belki de yoğun mücadele verip hüsran sonuçlarla karşılaşınca ve üstüne bu konuyu okuyunca öyle yazdı. Suçlama yokki..Allah herkesin gönlüne göre versin..

Ella kuvvetli bir hormon ilacı spermin yumurtaya tutunmasini önlüyor iliskiden cokta kısa bir süre içinde almışsınız hamilele kalmazsınız bu konuda endişe etmeyin ama ilaç her kadında farklı etkiler gösteriyor adetiniz 20 gün kadar gecikebilir kasik agrisi göğüs agrisi hissedebilirsiniz yada bunların hiç birini yaşamaz zamanında adet görebilirsiniz süreci bekleyerek göreceksiniz malesef bende kullandım ve çoğu kadının yaşadığı hic bir sıkıntıyı yaşamadan tam gününde adet gördüm sabırla bekleyin

Insan okadar yoruluyo ki etrafinda bebekli anneleri gorup oyle doluyoki hanfendidede o kisilersen sanirim lutfen anne olamk icin cabayalan kisileri kirmayin rabbim diyor ki sen isteyince ben veriyosam vardir bi hayirli ama sen istemeden ben veriyosam en guzeli odur allah hepimizin kucagini doldurdun bense 2o yasindayim ve bebegimi kaybettim diger bayanda sogru zamanni bekliyor sanirim kimsenin biseu demeye hakki yok zaten kadina biseude demmemis sadecw faz uzuntulu okadar ...

Merhabalar. Ben Aralık ayının ortalarında ertes 72 isimli ertesi gün hapini aldim. Sonrasındaki adetim 15 gun gecikmeyle geldi. Bugün ise vajina girisine boşalma olduğu için ilişkiden 3 saat sonra Ella kullandım. Böyle bir durum yaşayan varsa yani iki ay arayla ertesi gün hapı kullananlar varsa kaç gün gecikme yaşadıkları konusunda yardimci olabilirler mi şimdiden teşekkür ederim

kızlar lütfen yardım edin.. 15 şubatta regl oldum ve normal devam etti. akabinde 23-24 şubatta erk arkadasımla korunmasız ilişkide bulunduk.içime boşalmadığınız söyledi ama yine de 25 şubatta ella tablot kullandım. martın 4-5 i gibi hafif akıntım oldu.. şu anda 16 mart ve aslında 15 inde regl olmalıydım... korkuyorum, ayrıca ella dan ötürü sanırım aşırı sinirliyim.... test yaptırmak gerekiyor mu* adet gecikmesi normal mi.. lütfen cevaplar mısınız

Adet oldunuz mu

Meraba Arkadaşlar. Ben yaklaşık 23 gün önce ilişkiden hemen sonra Ella içtim. Aslında boşalma olmamıştı fakat korktum. Adetim 8 gün geçti defalarca idrar testi yaptım negatif çıktı , üstelik adetim gelmeden 4 gün öncede erken gebelik testi yaptım o da negatifti ama yinede korkuyorum. iki kzım var ve şuan asla düşünemiyorum 3. Bebeği

Kızlar merhaba ben de erkek arkadaşımla sürtünmeli ilişki yaşadım içe boşalma olmadı ama vajina girişine doğru geldi hala bakireyim ilişkiden 2 gün sonra ella aldım sizce hamile kalma ihtimalim var mı bi de tam yumurtlama günü başlangıcımdı takvimde orta hamile kalma şansı diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…