- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
- Konu Sahibi Silatoksoy
-
Korunduk zaten . Şuan bunu yargılayamazsınız . Korunmanıza rağmen böyle bi durum oldu . Size çocuğunuz olmuyor diye bisey demedik . Sevişmeden önce düşünecekti diyorsunuz ama daha yeni evliyim ve eşimle ilişkiye girmek çok normal . Bu ülkede ilişki denen şey ne kadar utanç verici bisey olmuş . Sevişmeden önce fazlasıyla düşündüm zaten . Fakat bi kaza oldu . Ben sadece bi soru sordum buna cevap bekledim .
Bir konudada gerginlik cikmasin yaw
Kadının çocuğu olmuyor diye korunan kadınlara karşı bir nefreti var sanırım doğal olarak saçmalık ve gerginlik oluyor.Bir konudada gerginlik cikmasin yaw
Inşallah.. Şuan bi sorun olmaz dimi ? Yanı yan etkilerine felan hazirim ama neyle karşılaşacağımı bilmiyorum . Doktor idrara çıktığım için ve bu ilk olduğu için ve bebeğimizin olması için belirli zamanlarda düzenli.iliskiye girmemiz gerektiğini söyledi .. Ilk 12 saat içerisinde aldığım içind e korkmamak gerektiğini söyledi .Aynen çok gençsiniz inşallah zamanı gelince olur.
Çok teşekkürler .. bende ilk 12 saat içerisinde aldım . Ister istemez tedirginlik oluyo bugün aldım zaten . Bakalım neler olacak
O lafım size değil ve anlık tepki özürümü diledim ve yanlış anlaşıldım gerisi sizin bileceğiniz iş kimseye bir şey söylemediğim halde saçma sapan şeyler duydum. Tekrar söylüyorum ister eşle ister sevgiliyle sevişilsin herkesin kendi hayatı. Ayıp günah demedim bir derdimi söyledim neler oldu.ama insanlar gerçekten garip .. eşimle girdigim bi ilişkide korunmali bir ilişkide bi kaza oldu . Ve kadın sevişmeden önce düşünecektin diyo artık eşimizle bi ilişki yasarken bile iki kez düşüneceğiz sanırım ..
Sorun değil .. bende sadece burda bi derdimi paylaştım .. Sonuçta her insan hata yapa bilir ve bence bu hata bile değildi sadece korunmam lazım hepsi bu.. suan vakti değil .. umarım siz bebeğinizi kucağınıza alırsınızAlt tarafı derdimi söyledim. Ve sizi yargılamadım mesajımda da belirttim. Ne zaman yazdım sevişmek atıp günah diye??? Öyle bir düşüncem olsa çocuğum olmuyor demem. Kötü bir şey söylemedim. Kırdıysam özür dilerim.
Kadının çocuğu olmuyor diye korunan kadınlara karşı bir nefreti var sanırım doğal olarak saçmalık ve gerginlik oluyor.
Teşekkür ederim :)Tabi tedirgin olmak cok normal. Dedigim gibi, ikinizde kafaniza cok takiyorsaniz, en iyisi bi doktora gidin ve rahat edin ama bence bir sey olmaz.
Ayrica mutluklar dilerim ;-)
.. ellayi evde bulundurmadım ki .. Bu arafa prezervatif te kullandık ama yırtıldı . Ellayi ben hemen bu olaydan sonra internette gördüm ve eşim gidip eczaneden aldı . Ilk kullanışım . Bundan sonra kullanmam zatenEllayı neden evde bulunduruyorsunuz? Çok fazla yan etkisi olan bir ilaç. Ya doğum kontrol hapı kullanın ya da prezervatif.
Tırtıldı mı, tırtıldıysa tıtıntı. Tetmiş oltun.. Zaten bi çok şeyi araştırdık . Fakat eşim ve doğal olarak bir birliktelik yaşıyoruz . Anlamadan oldu bu olayda prezervatiften kaynaklanan bi durum . Tırtıldı. Ilk internet e baktığımda yazılan şey ella kullanılması gerektiğiydi bende bilgi almak istedim .
Ne kadar saçma ve kötü bir düşünce okuyan anlar demek istediğimi. Kimseye nefret duymuyorum ama siz insanlığa nefret duyuyorsunuz belli oldu. Ve sizle bu konuşmaya dahil olduğum için özür dilerim. Lütfen ima edici ve kırıcı şeyler yazmayın.Kadının çocuğu olmuyor diye korunan kadınlara karşı bir nefreti var sanırım doğal olarak saçmalık ve gerginlik oluyor.
Ne abarttınız ya, kadın orda bir derdini yazmış, kimseye nefret belirtmemiş. Abartmayın, burda tek rahatsızlık veren sizin mesajlarınız!Kadının çocuğu olmuyor diye korunan kadınlara karşı bir nefreti var sanırım doğal olarak saçmalık ve gerginlik oluyor.
Haha .d.d yırtıldıTırtıldı mı, tırtıldıysa tıtıntı. Tetmiş oltun(
Kaliteli prezervatif kullanın bir dahakine... ellayi evde bulundurmadım ki .. Bu arafa prezervatif te kullandık ama yırtıldı . Ellayi ben hemen bu olaydan sonra internette gördüm ve eşim gidip eczaneden aldı . Ilk kullanışım . Bundan sonra kullanmam zaten
Yok canım ben bir defa kullanmıştım yan etki vesaire de olmadı sıkıntı olmaz.Inşallah.. Şuan bi sorun olmaz dimi ? Yanı yan etkilerine felan hazirim ama neyle karşılaşacağımı bilmiyorum . Doktor idrara çıktığım için ve bu ilk olduğu için ve bebeğimizin olması için belirli zamanlarda düzenli.iliskiye girmemiz gerektiğini söyledi .. Ilk 12 saat içerisinde aldığım içind e korkmamak gerektiğini söyledi .
Teşekkür ederim .. bilgileriniz içinYok canım ben bir defa kullanmıştım yan etki vesaire de olmadı sıkıntı olmaz.
Valla en kalitelisi bile deliniyor canımKaliteli prezervatif kullanın bir dahakine.
Ellayı neden evde bulunduruyorsunuz? Çok fazla yan etkisi olan bir ilaç. Ya doğum kontrol hapı kullanın ya da prezervatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?