Ella

Silatoksoy

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2018
22
8
1
32
.. Biz eşimle dün gece bi birliktelik geçirdik . Fakat anlamadan içe boşalma oldu . 8 saat içerisinde ella kullandım . Fakat ilk kullanışım oldu. Ben şimdi bu ay adet olacak miyim ? Yoksa bi sonraki ay adet gunumde mi olacağım ? Yan etkiler olmazsa korkmalı miyim ? Yanı bilmiyorum biraz tedirginim . Zaten boşalma sonrasında 2 3 kez idrara ciktim . Internette okuduğum bi bilgiye güvenerek ve sonrasında ella aldım . Etkileri nelerdir ? Işe yarar mi ? Kullananlar bilgilendirebilir mi ?şimdiden teşekkür ederim ..

Bu tür bilgilerin sevişmeden önce öğrenilmesi daha doğru değil mi?

Çocuğumuz olsun diye bi takla atmadığımız kalmıştı. Böyle şeyler görünce tuhaf geliyor. Yanlış anlamayın sizi yargılamıyor ya da suçlamıyorum.

Bu tür bilgilerin sevişme öncesi öğrenilmesi daha doğru değil mi?
.. Zaten bi çok şeyi araştırdık . Fakat eşim ve doğal olarak bir birliktelik yaşıyoruz . Anlamadan oldu bu olayda prezervatiften kaynaklanan bi durum . Tırtıldı. Ilk internet e baktığımda yazılan şey ella kullanılması gerektiğiydi bende bilgi almak istedim .

Çocuğumuz olsun diye bi takla atmadığımız kalmıştı. Böyle şeyler görünce tuhaf geliyor. Yanlış anlamayın sizi yargılamıyor ya da suçlamıyorum.
Şuan benim yasim küçük .. maddi olarak ta bazı şeylere hazır değiliz .. evet belki 1 2 seneye düşünebiliriz .

.. Zaten bi çok şeyi araştırdık . Fakat eşim ve doğal olarak bir birliktelik yaşıyoruz . Anlamadan oldu bu olayda prezervatiften kaynaklanan bi durum . Tırtıldı. Ilk internet e baktığımda yazılan şey ella kullanılması gerektiğiydi bende bilgi almak istedim .
Prezervatife güvenme tatlım yaşın küçükmüş hapa geç yoksa her seferinde acil durum hapı kullanamazsın.

Prezervatife güvenme tatlım yaşın küçükmüş hapa geç yoksa her seferinde acil durum hapı kullanamazsın.
Zaten ilk kullanışım bi daha kullanmam . Bu saatten sonra dikkatli de oluruz zaten . Evet erken evlendim o yüzden zamanını bekliyoruz .

Siz istiyorsunuz diye herkes patır patır sürekli üremek zorunda değil herhalde bu sizin sorununuz.
Zaten şuan gerçekten zamanı değil zamanı geldiğinde bende isterim tabi ama şuan 20 yasimdayim henüz hazır degilim . Ve bi kaza oldu . Korkmama gerek yok değil mi ?

Siz istiyorsunuz diye herkes patır patır sürekli üremek zorunda değil herhalde bu sizin sorununuz.
Ne kadar önyargılısınız ben ne dedim ki? Çocuğum olmuyor evet bu benim sorunum ve uzak durun benden. Kusura bakmayın da o zaman sevişmeden önce düşünecekti eşi korunacaktı onlarca korunma yönetimi var.

Ben bir kere kullandim ama ilacin adini unuttum.Hic bir yan etkisini görmedim.....Korkma, bence bi sey olmaz ama böyle kafana takacaksan bi doktorda kontrol ol

Ne kadar önyargılısınız ben ne dedim ki? Çocuğum olmuyor evet bu benim sorunum ve uzak durun benden. Kusura bakmayın da o zaman sevişmeden önce düşünecekti eşi korunacaktı onlarca korunma yönetimi var.
İstediğini söyleyen istemediğini işitir.Zaten kocası korunuyormuş nasıl okuyorsunuz?Evet bu sizin sorununuz ve kadının üremek istememesi de sizi alakadar etmez.

Korunduk zaten . Şuan bunu yargılayamazsınız . Korunmanıza rağmen böyle bi durum oldu . Size çocuğunuz olmuyor diye bisey demedik . Sevişmeden önce düşünecekti diyorsunuz ama daha yeni evliyim ve eşimle ilişkiye girmek çok normal . Bu ülkede ilişki denen şey ne kadar utanç verici bisey olmuş . Sevişmeden önce fazlasıyla düşündüm zaten . Fakat bi kaza oldu . Ben sadece bi soru sordum buna cevap bekledim .

İstediğini söyleyen istemediğini işitir.Zaten kocası korunuyormuş nasıl okuyorsunuz?Evet bu sizin sorununuz ve kadının üremek istememesi de sizi alakadar etmez.
Ever hanımefendi çok haklısınız aynen sizin dediğiniz gibi. Dünyanın en haklı insanı sizsiniz. Lütfen uzak durun.

Bende herkes gibi anne olmak istiyorum . Ama şuan 20 yasimdayim bi eğitimim var bazı nedenlerden dolayı evlenmek zorunda kaldik 6 senelik bi ilişkiydi . Okulum biter bitmez zaten bende anne olmak istiyorum .

Ben bir kere kullandim ama ilacin adini unuttum.Hic bir yan etkisini görmedim.....Korkma, bence bi sey olmaz ama böyle kafana takacaksan bi doktorda kontrol ol
Çok teşekkürler .. bende ilk 12 saat içerisinde aldım . Ister istemez tedirginlik oluyo bugün aldım zaten . Bakalım neler olacak

Bende herkes gibi anne olmak istiyorum . Ama şuan 20 yasimdayim bi eğitimim var bazı nedenlerden dolayı evlenmek zorunda kaldik 6 senelik bi ilişkiydi . Okulum biter bitmez zaten bende anne olmak istiyorum .
Aynen çok gençsiniz inşallah zamanı gelince olur.

Back