Ella

Zynpa35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
3
0
1
Arkadaşlar merhaba ilişkiden(tam birlesme olmadan) 1 gun sonra ella ertesi gun hapi kullandim yaklasik 18gun once ve 4gun oncede hamilelik testi yaptim negatifti bugun adet olmam lazim fakat hicbir belirtisi yok hap gecikme yapar mi ?

Son düzenleme:
Hap fazlasıyla gecikme yapıyor. Oldun mu regl var mı bir şeyler ?
Arkadaşlar merhaba ilişkiden(tam birlesme olmadan) 1 gun sonra ella ertesi gun hapi kullandim yaklasik 18gun once ve 4gun oncede hamilelik testi yaptim negatifti bugun adet olmam lazim fakat hicbir belirtisi yok hap gecikme yapar mi ?

arkadaslar merhaba biz geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdik ama ben zevk suyundan da hamile kalınabileceğini falan duyduğum için korktm ertesi güne ella içtim . Ama adetim biteli 28gün oldu bugün ve adet olmadım . 5gün geciktirdi beni sizce normal mi lütfen benzeri bişey yasayan cevaplasın

Adet gordunuzmu peki sonra

Merhabalar,

Geçen ay ayın 20'sinde regl oldum ne zaman regl olmam gerekiyor? Birde 13'ünde ilişki yaşadım içime boşalma olmadı ama yinede Ella hap kullandım ne zaman kan testi yaptırmalıyım? Gebe olma ihtimalim varmı sizce ?

Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…