Gebeliğe Hazırlık Ella

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cleanero

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba, ben sevgilimle cinsel ilişkiye girdim ve içime boşaldı. Biz de ella kullandık. Birkaç gün sonra tekrar ilişkiye girdik ve beyaz bir akinti vardı. Sizce bunun anlamı nedir?

1. si ertesi gün hapları bir korunma yöntemi değildir. dolayısı ile kullandıktan 3 gün sonra korunmadan birliktelik yaşadıysanız hamilelik riskiniz var demektir.

2. si ertesi gün hapları sürekli kullanılmaz. yılda 2 kereden fazla kesinlikle kullanılmaz. çok ciddi riskleri vardır. zaten cok ciddi miktarda hormon içerirler.

madem aktif bir cinsel yaşamınız var bir kadın doğum doktoruna görünüp size uygun korunma yöntemini seçin. yok etrafınızdan ötürü doktor başvuramıyorsanız bir zahmet partneriniz korunsun.

Bunu bilebilmek icin tahlil yapturmaniz lazim.

Eger yumurtlama donemindeyseniz bundan olabilir.
Partnerinizin birden fazla partneri varsa yada gecmiste farkli partnerleri olmussa cinsel bir hastalik bulasmia olabilir.kullandiginiz ilaclarin hormon dengenizi bozmasindan dolayi olabilir.
Yada hamilelik belirtisi olabilir.
Yada hepsinden bagimsiz olarak usutmussunuzdur bundan kaynaklida olabilir. Bunlarin hepsi disinda bir sebepte olabilir. Bunun cevabini bir foruma yada googlea sorarak bulamazsiniz. Bir uzmana danismaniz gerekir.

İliskiye aklınız on numara çalışıyor korunmaya gelince bilmiyorsunuz sonra da hamile kaldım nasıl kurtulurum diye konularınızı okuyoruz bu kadar cahil olmayın da ilişkiden önce korunmayı öğrenin !!

Merhaba salı günü beraber olduk ve hapı kullandım korunamadik diye. C.tesi günü tekrar aynı şey yaşandı ve bugün p.tesi ne yapacağımı bilmiyorum tekrar kullanmak çok riskli.ilacin aktif olduğu 5gün içerisinde iki kez oldu boşalma ikisini de korur mu çünkü atmayı engelliyormus. bu 5gün içinde engellerse sorun yok ama ilacı içtiğimiz gün etki gösteriyorsa napmaliyim

Ilacin prospektusunde essek kadar yaziyor ilac icildikten sonra koruma saglamaz diye. Hadi hatayi bir yapmissin onlemini almissin ertesi gun hapi ile. Niye tekrar ayni hatayi yapıyorsun. Tekrar ilac alman cok riskli yilda 2 kezden fazla alinmamasi gereken bir ilac zaten.6 aydan once sikinti yaratir. Yatip kalkip dua edeceksin. Denk gelipre tutmasin diye. Yumurtlama gunun yakinmiydi. Yas kac. Vs vs gibi durumlara gore degisir gebelik riskin. Umarim bundan bir ders alir bir dahakine korunursun.

Yardım edebilecek biri var mı bir sorum olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…