Bazı yerlerde yumurta döllendikten sonra rahme tutunmasına da engel olduğu yazıyor kafam şuan çok karışmış durumda .Erkem gebelik testi yapsam sonuç verir miYumurtlama gununde icilen ertesi gun haplarinin bazen etkisi olmayabiliyor.
Yumurtlama donemindeyim dedigin icin her ihtimal var malesef. Iliski uzerinden 7 8 gun gectiyse erken gebelik testi sonuc verir evet ama en iyisi 12.gun test yapmakBazı yerlerde yumurta döllendikten sonra rahme tutunmasına da engel olduğu yazıyor kafam şuan çok karışmış durumda .Erkem gebelik testi yapsam sonuç verir mi
12. Gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ve dün kan testi verdim farklı bi sebepten ötürü 5 tüp civarıydı sanırım.Sizce bir şey olsa kanda çıkardı öyle değil mi ?Yumurtlama donemindeyim dedigin icin her ihtimal var malesef. Iliski uzerinden 7 8 gun gectiyse erken gebelik testi sonuc verir evet ama en iyisi 12.gun test yapmak
Cikardi evet olsaydi,12. Gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ve dün kan testi verdim farklı bi sebepten ötürü 5 tüp civarıydı sanırım.Sizce bir şey olsa kanda çıkardı öyle değil mi ?
Allahım sen sonumuzu hayırlı kılMerhabalar . Sevgilimle yaklaşık 1,5 hafta önce ilişkiye girdik . İlk başta korunuyorduk lakin 2-3 dakika süren korunmasız bir ilişki oldu. Bittiğinde zevk suyu gördük şeffaftı rengi çok tereddüt ediyorum .25-26 saat sonra ella kullandım. Yumurtlama günümdü ve adet düzensizliğim var kullandıktan 2 gün sonra 1 dakikadan az bir kanama oldu .Be şuan göğüs hassasiyeti ve kramplarım oldu .Kramp geçti ama göğüs hassasiyetim devam ediyor .Gerçekten çok korkuyorum pms dönemine girdim sandım genelik belirtisi de olabilirmiş .Konu hakkında bilgisi olan varsa filirlerini paylaşırsa çok memnun olurum
Hayır hamile değilsin Melisa.Bende de aynı durum var şuanda yardımcı olur musunuz ilacı içtikten 1 gün sonra kanamam oldu kesildi adetimden 27 gün sonrada regl oldum hala şüpheleniyorum üstüne görme durumu olamaz dimi ?
Peki bu üstüne görme ilişkiden ne zaman sonra görülüyorHayır hamile değilsin Melisa
Ella ile hamile kalmak nerede ise imkansiz arkadaslar.
Ben burda okumuştum ella kullanıp hamile kalanı kesin konuşmak yanlış benceElla ile hamile kalmak nerede ise imkansiz arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?