• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ella Zevk Suyu ve Hamilelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

ayca18271

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2020
4
0
1
33
Merhabalar . Sevgilimle yaklaşık 1,5 hafta önce ilişkiye girdik . İlk başta korunuyorduk lakin 2-3 dakika süren korunmasız bir ilişki oldu. Bittiğinde zevk suyu gördük şeffaftı rengi çok tereddüt ediyorum .25-26 saat sonra ella kullandım. Yumurtlama günümdü ve adet düzensizliğim var kullandıktan 2 gün sonra 1 dakikadan az bir kanama oldu .Be şuan göğüs hassasiyeti ve kramplarım oldu .Kramp geçti ama göğüs hassasiyetim devam ediyor .Gerçekten çok korkuyorum pms dönemine girdim sandım genelik belirtisi de olabilirmiş .Konu hakkında bilgisi olan varsa filirlerini paylaşırsa çok memnun olurum

Evet risk var kan testi yapmanızı öneririm

Yumurtlama gununde icilen ertesi gun haplarinin bazen etkisi olmayabiliyor.

İlacın yan etkisi olarak ara kanama görülür. Ama yumurtlama Gününüzmüş ve ilacı hemen almadığınız için gebelik riski de var. Test yapın

Bazı yerlerde yumurta döllendikten sonra rahme tutunmasına da engel olduğu yazıyor kafam şuan çok karışmış durumda .Erkem gebelik testi yapsam sonuç verir mi
Yumurtlama donemindeyim dedigin icin her ihtimal var malesef. Iliski uzerinden 7 8 gun gectiyse erken gebelik testi sonuc verir evet ama en iyisi 12.gun test yapmak

Yumurtlama donemindeyim dedigin icin her ihtimal var malesef. Iliski uzerinden 7 8 gun gectiyse erken gebelik testi sonuc verir evet ama en iyisi 12.gun test yapmak
12. Gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ve dün kan testi verdim farklı bi sebepten ötürü 5 tüp civarıydı sanırım.Sizce bir şey olsa kanda çıkardı öyle değil mi ?

12. Gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ve dün kan testi verdim farklı bi sebepten ötürü 5 tüp civarıydı sanırım.Sizce bir şey olsa kanda çıkardı öyle değil mi ?
Cikardi evet olsaydi,

Merhabalar . Sevgilimle yaklaşık 1,5 hafta önce ilişkiye girdik . İlk başta korunuyorduk lakin 2-3 dakika süren korunmasız bir ilişki oldu. Bittiğinde zevk suyu gördük şeffaftı rengi çok tereddüt ediyorum .25-26 saat sonra ella kullandım. Yumurtlama günümdü ve adet düzensizliğim var kullandıktan 2 gün sonra 1 dakikadan az bir kanama oldu .Be şuan göğüs hassasiyeti ve kramplarım oldu .Kramp geçti ama göğüs hassasiyetim devam ediyor .Gerçekten çok korkuyorum pms dönemine girdim sandım genelik belirtisi de olabilirmiş .Konu hakkında bilgisi olan varsa filirlerini paylaşırsa çok memnun olurum
Allahım sen sonumuzu hayırlı kıl 🤦‍♀️

Bende de aynı durum var şuanda yardımcı olur musunuz ilacı içtikten 1 gün sonra kanamam oldu kesildi adetimden 27 gün sonrada regl oldum hala şüpheleniyorum üstüne görme durumu olamaz dimi ?

Neler yazmışlar ya insanları korkutmaya bayılıyorlar, canım ilaçtan sonra kanaman oldu ise hiç korkma ilaç işe yaramış demektir. He garanti olsun diyosan erkek arkadasın özelde kan testine götürsün . Sen ödeme onun kabahati :)

Back
X