• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella ve adet gecikmesi hk.

demirdamla35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhabalar tam birliktelik yaşanmadı fakat kontrol amaçlı ella ertesi gün hapı kullandım. Bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım. Ella ne kadar adet gecikmesi yapar? Konu hakkında bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim.

Surtundugunuz için mi Ella kullandınız?
Gecikme yapar hap hormonları alt üst eder burada vardı kullanip uzun süre adet olmayan

Evet tam anlamıyla birliktelik yaşanmadı sperm bulaşmış olabilir endişesi ile kullandım. Dün regl olmam gerekiyordu.
Partnerin zevk alacak diye korunmuyor burada sen çekiyorsun sıkıntısını devamı olacak gibi... O yüzden korunun derim hemde hastalıktan korur. Sene de en fazla 2 tane içiliyor diye biliyorum o hapı . Adet gecikmeniz normal

Partnerin zevk alacak diye korunmuyor burada sen çekiyorsun sıkıntısını devamı olacak gibi... O yüzden korunun derim hemde hastalıktan korur. Sene de en fazla 2 tane içiliyor diye biliyorum o hapı . Adet gecikmeniz normal
Evet okuduğum forumlarda doktorlarda senede iki kere alındığı bilgisini vermiş. 1-2 haftaya kadar gecikme normal diyorlar ama hiç gecikme yaşamadığım için endişe ettim

Back
X