ella sonrası

kageyama

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2022
70
61
selam kızlar. nisan ayında ertesi gün hapı kullanmıştım haziranda ella kullandım 12 günlük gecikme yaşıyorum şu an. tarlusal kullanmaya başladım regl olamamaktan inanılmaz şişkinlik yaşıyorum hipotiroidim de var kombo yapmış oldum. ilişkiden 1 hafta ve 2 hafta sonrası için testler negatif. bu ertesi gün haplarını bir daha kullanmamaya yeminliyim şu an inanılmaz denge bozuyorlar. normalde de gecikme yaşardım 12 gün geciktiği hiç olmamıştı. sizin ella sonrası yaşadıklarınız neler ve regl söktürücü olarak yapabileceğim neler var?

selam kızlar. nisan ayında ertesi gün hapı kullanmıştım haziranda ella kullandım 12 günlük gecikme yaşıyorum şu an. tarlusal kullanmaya başladım regl olamamaktan inanılmaz şişkinlik yaşıyorum hipotiroidim de var kombo yapmış oldum. ilişkiden 1 hafta ve 2 hafta sonrası için testler negatif. bu ertesi gün haplarını bir daha kullanmamaya yeminliyim şu an inanılmaz denge bozuyorlar. normalde de gecikme yaşardım 12 gün geciktiği hiç olmamıştı. sizin ella sonrası yaşadıklarınız neler ve regl söktürücü olarak yapabileceğim neler var?
Ella adet düzensizliği yaptiğini okumuşdum

6 ay içinde iki ertesi gün hapı kullanmak vücudu zaten mahvediyor, tarlusalı doktor mu verdi?

Doğum kontrol hapı kullansanız daha iyi degil mi? İki kere berdetse ust uste kullanmışsiniz hormonları berbat etmişsnz

Doğum kontrol hapı kullansanız daha iyi degil mi? İki kere berdetse ust uste kullanmışsiniz hormonları berbat etmişsnz
ertesi gün hapını doğum kontrol yöntemi olarak kullanmıyorum ertesi gün hapı korunma yönteminde sorun yaşandığında kullanılıyor zaten. ben de mecburiyetten kullanmak durumunda kaldım. hormonlara zarar verdiğinin de bilincindeyim. sadece bu hapın kullanımından sonra kullananların neler yasadıgını ve reglimi söktürmek icin tarlusala ek olarak ne yapabileceğimi sordum

Egzersiz yapmalı adaçayı kekik vs tüketmelisiniz

Bende de var hipoteiroid bu zaten başlı geciktiren bir neden kaclik ilaç kullaniyosn

Regl sokturmek icin sicak dus baya dusta buharda kalmak hatta mumkunse sauna cok iyi geliyor.Ella yillar evvel kullanmistim bir kac kez berbat bir sey tum dengeyi aly ust ediyor

X