• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella sonrası lütfen bakın

saripapatyaa0394

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2020
3
2
1
30
Merhaba. Geçen ay 2 Şubat'ta korunmasız ilişki yaşadım ve 1 saat içinde Ella aldım. Adetim olması gereken zamanda(10 Şubat'ta) oldu. 2. Adetimin 6 Mart'ta gelmesi gerekiyordu. 7 gün gecikti. 1 damla kadar diyebileceğim kahverengi desem kahverengi değil pembe desem pembe değil garip bi akıntım oldu. Adet söktürücü bitki çayları(kekik, papatya, soğan vb.) içiyorum. Ne zaman adet olurum ve bu ellanın yan etkisi mi? Bu arada 1.5 yılda 4 kez Ella kullandım.

Allah bilir. 🤷🏻‍♀️ Hapın etkisi büyük ihtimalle. Muayene olsanız daha sağlıklı olur. Adet söktürücüyü doktor verir.

İlk defa adetim bu kadar gecikti. Ella kullandığım diğer zamanlarda en fazla 3 gün gecikmişti. Kullanmadığım zamanlarda da hiç sekmez tam gününde adet olurum. Ama çok stres yaptım ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığım için

Onun etkisidir elbette. Neden 1.5 yılda 4 kez kullandınız? Uzmanlar en az 6 ay arayla yılda en fazla 2 kez kullanın diyor. :KK43:

reglim bittikten 2 gün sonra korunmasız ilişki yaşadım fakat içime boşalma olmadı geri çekti erkek arkadaşım kendini ve içime boşalmadığından çok emin ama nolur nolmaz 2-3 saat içinde ella kullandım ella kullandıktan 3 gün sonra kahverengi lekelenmem ve cok hafif kanamam oldu şu an reglime 9 gün var ama çok korkuyorum hamile kalmaktan içmediğim maydonoz suyu adaçayı kalmadı reglim gecikmesin diye korkmalı mıyım hamilelik ihtimalim % kaç bilen söyleyebilir mi? idrar testi de yapmadım henuz belli olmaz diye ve korkudan

Back