- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Efsaneeeee
Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık içine girme veya üstüne boşalma olmadı ama boşaldığı yere oturmuş olabilirim düşüncesiyle(%90 oturmadım) 40 saat sonra ella hapı kullandım. Hapı kullandıktan 1 gün sonra yine ilişkiye girdik sürtünme yoluyla içine veya üstüne boşalma olmadı ama arkadaşım prezarvatifi değiştirirken eline bulaştığını söyleyip iyice temizledikten sonra vajinama dokundu içine girmeden ve tekrar prezervatifi değiştirdiğinde sürtünme yoluyla ilişkiye girdiğimiz için tam penisi ve çevresini iyice temizlediğine emin olamadığımız için korktuk ama hep prezarvatif vardı o olmadan sürtünme yaşamadık. Son ilişkiden 1 gün sonra yani hapı kullandıktan 2 gün sonra adetime 1 hafta vardı pembemsi renkte kanamam başladı sonra kırmızıya döndü kırmızıya döndükten sonra et parçası gibi geliyodu yani büyük ihtimal kan pıhtılaşıyo gibiydi ağrılarımda devam etti 3 gün durmadan devam etti ve bitti ama adetim normalde 1 hafta sürüyodu ve 6-7 gün vardı adetime ve birazda mide bulantım oldu ve sizce sonuç nedir