• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella sonrası gecikme

Merhaba arkadaşlar. Regl olmama 16 gün kala birliktelik yasadim ve 2 saat icinde ella kullandım. Ardından normal regl günümde regl oldum ama çok koyuydu ve çok az sürdü. Sonraki ay 15 gün geciktim ve hala regl olmuyorum hiçbir belirti yok gebelik belirtileri de yok test yaptım negatif çıktı yine de içim rahat değil böyle bir şey yaşayan var mı? Teşekkürler.
Ayrıca birlikteligimin uzerinden 70 gun gecti gebelik olsa testte cikardi demi sadece kasiklarimda baskı ve hafif ağrı var onun disinda hicbir hissim yok.

Merhaba arkadaşlar. Regl olmama 16 gün kala birliktelik yasadim ve 2 saat icinde ella kullandım. Ardından normal regl günümde regl oldum ama çok koyuydu ve çok az sürdü. Sonraki ay 15 gün geciktim ve hala regl olmuyorum hiçbir belirti yok gebelik belirtileri de yok test yaptım negatif çıktı yine de içim rahat değil böyle bir şey yaşayan var mı? Teşekkürler.
Çok normal Ella güçlü bir hap 3 ay düzensiz adet gördüm ben sonra düzeldi

Teşekkür ederim cevabınız için. Doktora gitsem adet söktürücü yazar mı? Stres oldukca gecikiyor. Evde uygulanabilecek her şeyi yaptım.
Yok ben gittim doktora ilaç vermedi bu normal bsy dedi 3 ay gecikir sonra normale döner ben soğan kaynattim kabuğuyla onu içtim düzenli geldi adeti söktürddü tavsiye ederim

Yok ben gittim doktora ilaç vermedi bu normal bsy dedi 3 ay gecikir sonra normale döner ben soğan kaynattim kabuğuyla onu içtim düzenli geldi adeti söktürddü tavsiye ederim
Yani 20 güne yakın gecikmesi normal mi neredeyse 1 ay olmayacagim regl

Back