Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Ella içtim ve bir kaç gündür bel bacak ağrım var dün kan testi yaptırdım 0.100 çıktı yinede hep içimde kuşku var istersen sende test yap benim daha reglime var ve hep huzursuzumMerhaba 31 ekimde korumasız ilişki yaşadım 20. Saatte ella içtim 12 Kasım da yani dün regl olmam gerekiyordu uygulamalar öyle diyor ama olmadım semptomlarım ise çok hafif bacak ağrısı var Hamilemiyim?
En son 16 ekimde adet olmuşum
Yarın özel laboratuvarda kan tahlili vereceğim dua edin benim sonuçumda inşallah sizin ki gibi çıkar benimde bacaklarım çok ağrıyorBende Ella içtim ve bir kaç gündür bel bacak ağrım var dün kan testi yaptırdım 0.100 çıktı yinede hep içimde kuşku var istersen sende test yap benim daha reglime var ve hep huzursuzum
İnşallah istediginiz gibi çıkarYarın özel laboratuvarda kan tahlili vereceğim dua edin benim sonuçumda inşallah sizin ki gibi çıkar benimde bacaklarım çok ağrıyor
ben ella degil ama ertes 72 kullandım hemen hemen etkileri aynı diyorlar 15 gün kadar regl olmamıştım sonra oldum yavas yavas sonra düzene girdi bir süre karın sisligi de yaptıMerhaba 31 ekimde korumasız ilişki yaşadım 20. Saatte ella içtim 12 Kasım da yani dün regl olmam gerekiyordu uygulamalar öyle diyor ama olmadım semptomlarım ise çok hafif bacak ağrısı var Hamilemiyim?
En son 16 ekimde adet olmuşum
ben ella degil ama ertes 72 kullandım hemen hemen etkileri aynı diyorlar 15 gün kadar regl olmamıştım sonra oldum yavas yavas sonra düzene girdi bir süre karın sisligi de