• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella ne kadar etkili

nightblue2678

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
18
2
1
27
Korunmasız ilişkiden 22 saat sonra içilen ella ne kadar etkili doğurganlık zayıf olduğu gün girilen bir ilişki adet bitiminden sonraki 2. Günde oldu olay üstünden de 4 gün geçti bazen kasığıma ağrı giriyor Hamile olabilir miyim ya test ne zaman yapmalıyım

Korunmasız ilişkiden 22 saat sonra içilen ella ne kadar etkili doğurganlık zayıf olduğu gün girilen bir ilişki adet bitiminden sonraki 2. Günde oldu olay üstünden de 4 gün geçti bazen kasığıma ağrı giriyor Hamile olabilir miyim ya test ne zaman yapmalıyım
Geciktikten sonra test yapabilirsiniz

Ne kadar erken alnırsa koruma oranıı o kadar yüksek olyor

Adetim geçen ayın son günü bitti yani 6 gün önce korunmasız ilişkimde 4 gün önce oldu yani adet bitiminden iki gün sonra
Adet döngüsünün nasil isledigini bilmiyorsunuz, gebeliğin ne zaman oluşabileceğini bilmiyorsunuz, korunmayi bilmiyorsunuz, hamile kalirsaniz ne halt edeceginizi bilmiyorsunuz ama masallah çatır çatır sevismeyi cok iyi biliyorsunuz. Cahilliğe tahammul edemiyorum artik.

Adet döngüsünün nasil isledigini bilmiyorsunuz, gebeliğin ne zaman oluşabileceğini bilmiyorsunuz, korunmayi bilmiyorsunuz, hamile kalirsaniz ne halt edeceginizi bilmiyorsunuz ama masallah çatır çatır sevismeyi cok iyi biliyorsunuz. Cahilliğe tahammul edemiyorum artik.
Bilgilendirin o zaman bilmiyorum ki soruyorum ayrıca isteyerek yaptığım bişey değildi durumları bilmeden konuşmayın

Bu platforma yakışmayan cümleler kuruyosunuz farkındamısınız??? Ayıp.

Tabikide sevişmek demek ayıp değil ama bi insana cahil demek ayıp ne yaşadığını ne durumda olduğunu bilmeden.
Bilgi eskisi gibi uzaklarda degil. Isteyen bir tıkla ulaşır. Ben daha 12 13 yasindayken ansiklopedi karistirir regl donemini kadin bedenini ogrenmeye calisirdim. Bu benim tercihimdi. Bilmeyi tercih ettim. Boyle bir konuda bilgi sahibi olmamak cahilliktir. Son adet gününe gore ne zaman yumurtlayacagini az cok bilir insan. Saglikli ise vücudunun degisimlerinden de anlar. Saglikli degilse gebelik sansi da yok denecek kadar azdir. Hicbir sey degilse telefon uygulamalari var. Onlardan takip eder. Korunmasiz iliski notunu girdiğin zaman gebelik şansının ne oldugunu söylüyor. Her bilgiye ulaşmak bu kadar kolayken bilmemek cahilliktir.

Bu platforma yakışmayan cümleler kuruyosunuz farkındamısınız??? Ayıp.
Benim yumurtlama gününde ilişkim oldu ayın 10 ve 13 ünde geri çekilme kullandık içime boşalmadı tam adet günümden bir gün önce adet oldum ayın 26 sında kanamam gayet normaldi pedi bir kaç kere doldurdu normal adet belirtilerimde vardı adetin 4. Günü yani bugün sabah erken gebelik idrar testi yaptım negatif çıktı kanamam olması sonucu etkilemiş olabalir mi hamile olabilirmiyim belirti olarak göğüslerimde sadece sertlik var acıma hassasiyet yok birde belim ve kasıklarım ağrıyor sizce hamile olabilirmiyim yardımcı olun lütfen
Her ay ayni terane. Korunmasiz korunmasiz yapıyor. Geri çekilmeyi korunma zannediyor. Bu cahillik degil de ne? Bir de üniversite okumuş.

Hamile kalmış mısınız?

Back