- 18 Kasım 2017
- 197
- 278
- 103
- Konu Sahibi kozmicblues
Kızlar, geçen gün ella kullanmak zorunda kaldım. Reglime daha iki hafta var. Şuan kanamam var. Bu kanama normal diye biliyorum ama yine de emin olmak istedim. Bilen var mıdır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende normal diye biliyorum da cok mu yogun?
Rengi de mi regl gibi? Bir sorun olsa saniyorum ki 4 gundur anlardin...yinede bir doktora danış ne olur ne olmaz4.gün oldu, regl olmuş gibiyim
Rengi de mi regl gibi? Bir sorun olsa saniyorum ki 4 gundur anlardin...yinede bir doktora danış ne olur ne olmaz
Adet görmüşsünüz.![]()
OlabilirLakin daha on günüm vardı...
Evet adet olmussun bence korkulacak birsey yok... Bu arada mevzusu acilmisken sorayim pek bir bilgim yok, bakireyim hic kullanmadim ama Ella'nin guclu bir ilac oldugunu duydum, iliskinizden kac gun sonra aldiniz? Erken ya da gec alinmasi ilacin etkisinde farklilik yaratiyor mu?
72 saat içinde alınması lazım .
Ama bir doğum kontrol yöntemi değil ki zorda kalınmadan kullanılmaması gerekiyor
Ellanın içinde yüksek miktarda hormon var adet düzensizlikleri yapar zaten normalLakin daha on günüm vardı...
Evet canım regl olmuşsun.Doktorum bana ellanin on kutu doğum kontrol hapiyla aynı hormonu taşıdığını söylemişti.Bir iki ay regl düzenin bozulacaktır malesefLakin daha on günüm vardı...