Ella mevzusu

kozmicblues

onlara aldırma hayyam.
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2017
197
278
103
Kızlar, geçen gün ella kullanmak zorunda kaldım. Reglime daha iki hafta var. Şuan kanamam var. Bu kanama normal diye biliyorum ama yine de emin olmak istedim. Bilen var mıdır?

Ya o hap ne biçim birseyse ya öne çekiyor yada geciktiriyor regliyi. Bi kere içtim tam 20 gün sarktı adetim . O ilaca mecbur kalmamak lazım mümkünse

“ELLA kullanımından sonra, birçok kadının adet kanaması beklenen zamanda başlar, ancak bazı kadınlarda adet kanaması erken veya geç başlayabilir.”

İnternette prospektüstünde böyle yazıyor. Adet olmuşsunuz.

Evet adet olmussun bence korkulacak birsey yok... Bu arada mevzusu acilmisken sorayim pek bir bilgim yok, bakireyim hic kullanmadim ama Ella'nin guclu bir ilac oldugunu duydum, iliskinizden kac gun sonra aldiniz? Erken ya da gec alinmasi ilacin etkisinde farklilik yaratiyor mu?

Evet adet olmussun bence korkulacak birsey yok... Bu arada mevzusu acilmisken sorayim pek bir bilgim yok, bakireyim hic kullanmadim ama Ella'nin guclu bir ilac oldugunu duydum, iliskinizden kac gun sonra aldiniz? Erken ya da gec alinmasi ilacin etkisinde farklilik yaratiyor mu?

72 saat içinde alınması lazım .
Ama bir doğum kontrol yöntemi değil ki zorda kalınmadan kullanılmaması gerekiyor

Normal canım

Ablam da kullandı oda adetine kadar 10gün kanaması oldu sonra regli tamda ramazanda oruçlar da yandı keşke içmeseydim kalsa bakardım bida mı aman aman diye pişman oldu

O ilaç zaten bir iki gün içinde adet gördürüyor yani gününüzde olmuyorsunuz hemen atıyor rahimde ne varsa. Zaten gününüze kalsa hamile kalırsınız. Korkmayın çok normal. İlaçtan sonra da döngünüz değişebilir

Back