- 14 Aralık 2015
- 297
- 127
- 103
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Merhaba dün gece eşimle birlikte olduk korunmadik bugün hemen Ella almak istiyorum daha ince hiç kullanmadım ayrıca dün dogurganligim en yüksek olduğu gunmus. Adetime 13gun var sizde etkisi olur mu başka ertesi gün hapı var mı
Hamile kalmak istiyor musuun ? İstemiyor musun ? Korona ve hamilelik bilemeyeceğim akrabamın kızı hamile ve korona olmuştu hamile olduğu için hastanede tedavisi yapıldı 3 güne falan cıkmştı.. Bunun kararını verecek olan sizsiniz..Teşekkür ederim cevaplarınız için kızım 3.5yasinda aslında bı kardeşi olsun istiyordum eşim hiç istemiyordu asla korunmasız olmazdı kayinbabamgilde olduğumuz için usenmis o yüzden yapmış sizde kullanmasam mi aslında korona arttı burda fazlasıyla hamile olup korona olursam nasıl olur ki
Eger virus olacak korkun varsa hamile kalmadan da kaparsn yaji. Ama çocuk tek tarafli bi istekle de olmaz bemce yine de sen bilitsn eşin istemio sonucta. Ben de hamileydim virus varken dogum yapmak icin gittigmde bi hasta gelmis virüslü olduğunu anlamislar baya bi riskteydim ama bebegm de bende sorun olmadi şükür. Virusu degl de eşin istemiyor ya bemce bu knu icin dusun dogru kararı verTeşekkür ederim cevaplarınız için kızım 3.5yasinda aslında bı kardeşi olsun istiyordum eşim hiç istemiyordu asla korunmasız olmazdı kayinbabamgilde olduğumuz için usenmis o yüzden yapmış sizde kullanmasam mi aslında korona arttı burda fazlasıyla hamile olup korona olursam nasıl olur ki
Bence haksizlik yaparsiniz bu ikinizin alcagi bi karar sonuctaİstiyorum ama şuan planladigim bir tarih değildi ayrıca eşim hiç istemiyor ikinci olsun ona haksızlık mi yaparım
Sonuç ne oldu acabaAma hiç istemiyor tek büyümesini istemiyorum bende ayrıca bu yaşlarda yapmazsam ilerde hiç yapmam bende kararsız kaldım![]()
dun iliskin olduysa korur 72 saate kadar koruyorKızlar Merhaba dün gece eşimle birlikte olduk korunmadik bugün hemen Ella almak istiyorum daha ince hiç kullanmadım ayrıca dün dogurganligim en yüksek olduğu gunmus. Adetime 13gun var sizde etkisi olur mu başka ertesi gün hapı var mı
Adet tarihinden iki gün önce e hasta oldumSonuç ne oldu acaba