ella kullandım ve hamile kaldim

svl07777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
6
2
1
39
Merhaba hanımlar
Hamile kaldığımız farkında olmadan hamileleigimin yaklaşık 4. Haftasında ella kullandım. Şuan 11. Haftadayim doktorlar ilacın bebeği etkilemeyecegini söylüyor ama şüphelerim var.hamile kaldığını farkında olmadan ella kullanan ve doğum yapmış olan arkadaşlar var mı bebekleri sağlıklı mı lütfen geri dönüş yapın.

İçini ferah tut bende hamile olduğumu bilmeden ağır ağrı kesici içtim dişlerim fenaydı 20 likler sonra öğrendim hamileyim dr danıştım etkilenmezler dedi kanın arınıp ona ulaşıyor bu saatten sonra daha dikkat li ol zaten testler yapılacak sana ozaman için rahatlayacak emin ol işallah sağlıkla kucağına almak nasip eder planlı plansız beni ilgilendirmez ama sonuçta hamilesin tadını çıkart :)

.... ben fal baktırdım canım çok yardımcı oluyorlar ve ucuz

Fal ne alaka ya şimdi bişey dicem de senin yüzünden banlanmak istemiyorum reklammi yapıyorsun yoksa gerikafalinin tekimisin bilemedim ama acilen uzaklas buralardan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilac yere daha yazmış aynı şeyi şimdi gördüm bişey yapmaya çalşyo ama ne

Cevaplar için saolun ama ella kullanıp bebeğini sağlıklı kucağına alan biri çıksa içim daha fazla rahatlayacak.

Cnm bisey olucagini zannetmiyorum bende hamileyken sokturucu ictim oglumda ve bu bebegimde dr bisey olmaz dedi icini ferah tut senin ki de onemli bisey olsaydi soylerdi sanirim

Merhabalar 10 ay once bu konuyu deli gibi arastirdim. Hic kaynak bulamadim. Ben de o şekilde hamile kaldim. Gebelik boyunca tum testleri yaptirdim harmony test vs. Cok sukur saglikli bir bebek dunyaya getirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…