- 17 Temmuz 2023
- 30
- 7
- 24
-
- Konu Sahibi mathilda_123
Düşünüyorum zaten ama siz yaşadınız mı bilmiyorum böyle bir şey başınıza geldi mi aynı belirtiler ya da çevrenizde oldu mutest yapım ne varsa çıkar.
Nasıl belirtiler yaşadınız acaba yan etkisi regl düzensizliği dışında ilk üç gün içinde oldu mu hiç veya daha sonrasında nasıl belirtiler yaşadınız yorumunuz çok önemli benim içinElla ya rağmen kaldım. Çok güvenmeyin böyle korunma yöntemlerine
Mide bulantısı, kahverengi akıntı şikayetiyle doktora gittim yan etki sanıp meğer hamileymişim. İlk 12 saat içinde almama rağmen kalmıştım.Nasıl belirtiler yaşadınız acaba yan etkisi regl düzensizliği dışında ilk üç gün içinde oldu mu hiç veya daha sonrasında nasıl belirtiler yaşadınız yorumunuz çok önemli benim için
Bende mide bulantısı ara ara oluyor ama aşırı derecede değil ve normalde de bazen karşılaştığım bir şey ve kahverengi akıntı da hiç fark etmedim olmadı yani. Ama hani hamile olduğunuz için regl gecikmesi yaşadığınız zaman regl tarihinde sancı yaşadınız mı kasık,bel, sırt ve özellikle bacak ağrınız oluyor muydu ?Mide bulantısı, kahverengi akıntı şikayetiyle doktora gittim yan etki sanıp meğer hamileymişim. İlk 12 saat içinde almama rağmen kalmıştım.
Evli misinDüşünüyorum zaten ama siz yaşadınız mı bilmiyorum böyle bir şey başınıza geldi mi aynı belirtiler ya da çevrenizde oldu mu
HayırEvli misin
Regl oldunuz mu? Ben de aynı durumdayım reglim gecikti çok korkuyorum.. eşim içime boşalmamıştı ama ella kullanmıştık biz de.Merhaba arkadaşlar. 28 Haziran'da bir cinsel ilişkim oldu. İlk adet görme tarihinin 18. Gününde genelde düzensiz bir regl dönemim olduğu için yumurtlama dönemini bilemiyorum. İlişkiden iki saat sonra ella ertesi gün hapı kullandım. Hiçbir yan etkisini görmedim sadece biraz midem bulandı ama etkilemedi. 10 temmuzda regl olmam gerekiyordu ama tam bir haftadır gecikmiş durumda ama bu bir haftadır regl olacakmış gibi ağrılarım var kasık, bacak, sırt, bel ayrıca arada midem bulanıyor. Ella hormonları çok bozuyor diye biliyorum gebe kalmaktan korkuyorum. Sizce öyle bir ihtimal var mıdır yoksa ilacın etkisinden mi lütfen cevap verin çok merak ediyorum