merhabalar 24 ağustosta korunmasız cinsel bir birliktelik yaşadım içime boşalma zevk suyu gibi bir durum yoktu ama yinede içim rahat etmedi 48 saat içinde ella içtim 28’inde regl olmam gerekiyordu ama düzensiz oldugu icin ne zaman yumurtlama dönemi takip edemiyorum 7 gün boyunca yerleşme kanaması sandıgım her yerde araştırdığım siyahla kahve rengi arası bir kanamam oldu(yerleşme kanamasının o kadar sürmedigi yazıyor sizce olabilir mi)suyla karışık gibiydi başlarda sonra tamamen kanamaya çevirdi bunun ardındanda çok ağrılı bir şekilde regl oldum rengi kan kırmızıya çevirdi ama olması gerekenden az geliyor normalde kanamam çok olurdu kasıklarımda ve belimde inanılmaz bir ağrı var uyuyordum uykumdam uyandırdı bıçak saplanıyor gibi hamilelik testi alıp yapıcam ama biraz daha geçmesini bekliyorum şimdi yapsam çıkar mı ya da sizce hamile miyimdir mide bulantım yok memelerimde hassasiyet var ama ellada yapıyormuş 2 dakikalık zevk için gerçekten tehlikeye atılmazmış böyle şeyler psikolojim mahvoldu şuan çektiğim ağrının haddi hesabı yok yaptıgımın yanlıs oldugunu biliyorum yardımcı olur musunuz lütfen