Öncelikle merhabaa sevgilimle cinsel ilişki yaşıyoruz bu sürekli olan bişey değil kendisi asker olduğu için. Pazartesi günü birliktelik yaşadık ilkinde prezervatif kullandık ama sonradan ikisinde kullanmadık bu benim aklıma sonradan geldi içim huzursuz oldu be çarşamba sabahı yani tam 48. Saatte ella kullandım. Geç kaldığımın farkındayım keşke aklıma daha erken gelseydi ama yine de çok stres altındayım. Bu konuyu konuştuğumuzda da ne karar verirsem yanımda olacağını söylüyor yani evlenmeye de hazır kürtaja da, aslında kürtajı çok istemiyor birbirimizi çok seviyoruz ve zaten bi evlilik düşünüyoruz ilerde fakat şuan böyle bi bebek sorumluluğuna hazır değiliz. Şuan elimden gelen bişey yok reglimi beklemek zorundayım ama araştırdığım kadarıyla regl olan kadınlarda da hamilelik görülebiliyormuş bu tarz şeyleri öğrendikce daha cok strese giriyorum ve bunu kimseyle konusamıyorum buraya yazdım onun icin. Etki eder mi veya etmediğini nasıl öğenicem eczanede yapılan testler yanıltıcı olabilir mi ?Yardım eder misiniz :')