• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella kullandım hamile miyim acil

hilalaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
8
1
1
19
Merhaba arkadaşlar ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok kısa sürede Ella kullandim o gün içersinde reggl oldum regl tarihim olmamasına rağmen. Ben bir ay içerisinde 3 kere Ella kullandm ve şuan 47 gündür regl olmuyorum hamile miyim bir kere içime boşaldı ellayi 3 saatt sonra içtim iki tane gebelik testi yaptım farklı markalarda ikiside negatif niye regl olmuyorum

Gene mi ellaci. Bitmiyorlar. Kendilerine hiç acimiyorlar ya pes.

Merhaba arkadaşlar ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok kısa sürede Ella kullandim o gün içersinde reggl oldum regl tarihim olmamasına rağmen. Ben bir ay içerisinde 3 kere Ella kullandm ve şuan 47 gündür regl olmuyorum hamile miyim bir kere içime boşaldı ellayi 3 saatt sonra içtim iki tane gebelik testi yaptım farklı markalarda ikiside negatif niye regl olmuyorum
Senede en fazla bir kere kullanman gereken şeyi ayda 3 kere şeker niyetine kullandıysan önce git bir rahmin yerinde mi diye kontrol ettir

Ella kullanmışsin kaç kere Testin negatif guvenmemissin bize guvenecek misin, hamile değilsin bence. 🤷🏻‍♀️

Ella adet döngüsünü çok fena bozuyor diyorlar. Bir kere içecek olan bile on kere düşünüyor. Siz nasıl üç kere içebildiniz. Aktif bir cinsel hayatınız varsa doğum kontrol hapı kullanmaya başlayın ve partneriniz de taksın yani 😐

Ella adet döngüsünü çok fena bozuyor diyorlar. Bir kere içecek olan bile on kere düşünüyor. Siz nasıl üç kere içebildiniz. Aktif bir cinsel hayatınız varsa doğum kontrol hapı kullanmaya başlayın ve partneriniz de taksın yani 😐
En etkili ilaç bu diye kullandım riske atmak istemedim

Bu tip hapların yan etkisinde var zaten, bı okusanız keşke gebelik belirtisi gibi belirtiler gösteriyor hassasiyet kusma bulantı regli duznesizligi

Bihter ziyagil ses tonuyla;" salak mısın Cemile" yılda en fazla 2 kez alınması gereken o iki kez bile hormonları alt üst eden hapı bir ayda 3 kez kullandım ! Yumurtalıkların anasını aglatmissin ! Hemen bir doktora git, sevgiline de şöyle kıymetli pipisine kondom kullansın .

Hamile değilsin, haplar seni perperisan ettiği için regl olamıyorsun, hemen bir doktora gidip kullandığın sayıyı ve tarihi söyle baktır başka yan etki yapmış mi?

3 kez aldığın için hormonların alt üst oldu, regl döngün karıştı.. sürekli yumurtlamanı ertelettin öyle düşünebilirsin. Hamilelik ihtimali illa ki her zaman var. Ama ilişkinin üzerinden 2 haftadan fazla geçtiyse ve test negatifse, negatiftir. Kafana göre regl söktürücü alıp daha da berbat etme sistemini. Çok rahatsızsan doktora danışabilirsin, ya da bekle.

Senede maksimum 2 kere kullanılması gereken ilacı niye 1 ayda 3 kere kullandınız, doğum kontrol yöntemlerinden haberdar mısınız?

En etkili ilaç bu diye kullandım riske atmak istemedim
Benim cinsel hayatım yok ama burada yazanlardan az çok anladığım kadarıyla doğum kontrol hapını her gün aynı saatte içtikleri zaman erkek de taktığı zaman hamilelik ihtimali çok az olur. Kadın doğum doktoruna gidip korunmak amaçlı size hangi doğum kontrol hapı uygun olur diye danışabilirsiniz.

Olmuşla ölmüşe çare yok burda neden herkes lincliyor beni yargılıyorsunuz anlıyorum yaptığım yanlış
Çünkü sevismeniz kimsenin umrunda değil ama sevişecek olgunluğa ulaşmış insanın nasıl korunması gerektiğini de bilmesi lazım. Hata bı kere yapılır siz aynı ay içinde üç kere yapmışsınız.

Ayda 3 kere ella kullanacak bi cinsel yasaminiz varsa ladin dogum dr undan dogum kontrol yontemleriyle ilgili bilgi almalisiniz acilen yada en basitinden bi prezervatif edinsin sevgiliniz.. ella riskli bi ilac ayda 3 kere kullanmak sacma olmus umarim adet dongunuz tekrar toparlar

Back
X