Merhaba arkadaşlar ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok kısa sürede Ella kullandim o gün içersinde reggl oldum regl tarihim olmamasına rağmen. Ben bir ay içerisinde 3 kere Ella kullandm ve şuan 47 gündür regl olmuyorum hamile miyim bir kere içime boşaldı ellayi 3 saatt sonra içtim iki tane gebelik testi yaptım farklı markalarda ikiside negatif niye regl olmuyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ella kullandım hamile miyim acil
- Konu Sahibi hilalaa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe belirtisi hamile #miyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Temmuz 2015
- 2.006
- 4.652
- 133
Yaptim bir hata bilginiz varsa yardımcı olur musunuzGene mi ellaci. Bitmiyorlar. Kendilerine hiç acimiyorlar ya pes.
- 14 Ağustos 2018
- 19.632
- 2
- 73.748
- 598
Senede en fazla bir kere kullanman gereken şeyi ayda 3 kere şeker niyetine kullandıysan önce git bir rahmin yerinde mi diye kontrol ettirMerhaba arkadaşlar ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok kısa sürede Ella kullandim o gün içersinde reggl oldum regl tarihim olmamasına rağmen. Ben bir ay içerisinde 3 kere Ella kullandm ve şuan 47 gündür regl olmuyorum hamile miyim bir kere içime boşaldı ellayi 3 saatt sonra içtim iki tane gebelik testi yaptım farklı markalarda ikiside negatif niye regl olmuyorum
Derken? Regl söktürücü alayim miBir ayda 3 kez Ella kullandım diyosunuz. inşallah bidaha regl olabilirsiniz
KAMU SPOTU
#Ella, bir doğum kontrol yöntemi değildir #
- 10 Kasım 2024
- 548
- 1.382
- 28
- 25
En etkili ilaç bu diye kullandım riske atmak istemedimElla adet döngüsünü çok fena bozuyor diyorlar. Bir kere içecek olan bile on kere düşünüyor. Siz nasıl üç kere içebildiniz. Aktif bir cinsel hayatınız varsa doğum kontrol hapı kullanmaya başlayın ve partneriniz de taksın yani
Göğüslerim ağrımaya başladı karnım şişti hamilelik belirtilerinde de bunlar var şüpheleniyorum hâlâElla kullanmışsin kaç kere Testin negatif guvenmemissin bize guvenecek misin, hamile değilsin bence.
- 19 Temmuz 2015
- 2.006
- 4.652
- 133
Prezervatif kullanarak riske atmasaniz? Ya da doğum kontrol hapı? En kötü sevismeyerek riske atmasaniz da rahminiz sağlığını korusa?En etkili ilaç bu diye kullandım riske atmak istemedim
Göğüslerim ağrımaya başladı karnım şişti hamilelik belirtilerinde de bunlar var şüpheleniyorum halaElla kullanmışsin kaç kere Testin negatif guvenmemissin bize guvenecek misin, hamile değilsin bence.
- 11 Şubat 2023
- 9.719
- 1
- 21.251
- 268
Bihter ziyagil ses tonuyla;" salak mısın Cemile" yılda en fazla 2 kez alınması gereken o iki kez bile hormonları alt üst eden hapı bir ayda 3 kez kullandım ! Yumurtalıkların anasını aglatmissin ! Hemen bir doktora git, sevgiline de şöyle kıymetli pipisine kondom kullansın .Merhaba arkadaşlar ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok kısa sürede Ella kullandim o gün içersinde reggl oldum regl tarihim olmamasına rağmen. Ben bir ay içerisinde 3 kere Ella kullandm ve şuan 47 gündür regl olmuyorum hamile miyim bir kere içime boşaldı ellayi 3 saatt sonra içtim iki tane gebelik testi yaptım farklı markalarda ikiside negatif niye regl olmuyorum
Hamile değilsin, haplar seni perperisan ettiği için regl olamıyorsun, hemen bir doktora gidip kullandığın sayıyı ve tarihi söyle baktır başka yan etki yapmış mi?
- 26 Ağustos 2017
- 2.885
- 7.550
- 158
3 kez aldığın için hormonların alt üst oldu, regl döngün karıştı.. sürekli yumurtlamanı ertelettin öyle düşünebilirsin. Hamilelik ihtimali illa ki her zaman var. Ama ilişkinin üzerinden 2 haftadan fazla geçtiyse ve test negatifse, negatiftir. Kafana göre regl söktürücü alıp daha da berbat etme sistemini. Çok rahatsızsan doktora danışabilirsin, ya da bekle.
Olmuşla ölmüşe çare yok burda neden herkes lincliyor beni yargılıyorsunuz anlıyorum yaptığım yanlışPrezervatif kullanarak riske atmasaniz? Ya da doğum kontrol hapı? En kötü sevismeyerek riske atmasaniz da rahminiz sağlığını korusa?
- 12 Temmuz 2022
- 24.813
- 3
- 89.071
- 528
- 10 Kasım 2024
- 548
- 1.382
- 28
- 25
Benim cinsel hayatım yok ama burada yazanlardan az çok anladığım kadarıyla doğum kontrol hapını her gün aynı saatte içtikleri zaman erkek de taktığı zaman hamilelik ihtimali çok az olur. Kadın doğum doktoruna gidip korunmak amaçlı size hangi doğum kontrol hapı uygun olur diye danışabilirsiniz.En etkili ilaç bu diye kullandım riske atmak istemedim
- 19 Temmuz 2015
- 2.006
- 4.652
- 133
Çünkü sevismeniz kimsenin umrunda değil ama sevişecek olgunluğa ulaşmış insanın nasıl korunması gerektiğini de bilmesi lazım. Hata bı kere yapılır siz aynı ay içinde üç kere yapmışsınız.Olmuşla ölmüşe çare yok burda neden herkes lincliyor beni yargılıyorsunuz anlıyorum yaptığım yanlış
- 4 Haziran 2023
- 537
- 861
- 23
Ayda 3 kere ella kullanacak bi cinsel yasaminiz varsa ladin dogum dr undan dogum kontrol yontemleriyle ilgili bilgi almalisiniz acilen yada en basitinden bi prezervatif edinsin sevgiliniz.. ella riskli bi ilac ayda 3 kere kullanmak sacma olmus umarim adet dongunuz tekrar toparlar