ELLA KULLANANLAR ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gizlikullanicii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2018
135
11
34
Kızlar selam ;

Cinsel iliskiden kac gün sonra kan veya idrar testi kesin sonuç verir ? Birde iliskiden yarım saat sonra ella kullandım. Ella kullanıp Hamile kalanlarda olmuş... ACİL Bİ CEVAP GELIR MI

Aynı soruyu açmasanız keşke ya.

10-12 gün içinde sonuç verir ikisi de genelde.

Ella kullanan 100 kişiden 2'si de hamile kalıyor.

Ya şikayet var sitesinde bir sürü kadın şikayet etmiş ella kullandım Hamile kaldım diye. Ondan dolayı çok tedirgin oldum
Ben de zamaninda bir kac kere icmisim ama bilmiyorum Valla.
Kalan kisilerde de demekki dogurkanlik asiri yuksek ve guzel
Siz zamaninda adet oluyormusunuz? Hep duzenli 28gunde bir? Eger gercekten saglikli biriyseniz pcos falan yoksa ve 28gunde bir oluyorsaniz korkmaya deyer.

Yani adetim bu ilacı kullanana kadar düzenliydi. Her ayın 20 sinde oluyordum. Bir tek geçen ay 5 gün gecikti 25.inde olmuştum. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu işte ama 2 gün önce kahverengi leke geldi sabahı yoğunlaştı ama adet kanaması kadar değil. Peçeteyle sildiğim zaman pıhtı ile birlikte kahverengi leke geliyor. Bu ilacı Bu ay içtim işte 13 ekimde ilişki sonrası 45 dakika sonra hemen içtim

Gebelik testi hic yaptiniz mi peki?

Yok yapmadım. İlişkiyi 13 ekimde yaşadım işte bugün 12.ci gün oldu. İnternet'te 15 gün sonra test yaparsanız kesin sonuç alınır diyor o yüzden yapmadım.. 15 günün geçmesini beklemekte ölüm şuan Yani İnternete her baktığımda bir sürü şey okuyorum daha çok geriliyorum

Bence gerilmeyin.
Gebe oldugunuzu da düşünmüyorum.
Olumden baska su dunyada herseye çare var.
Zamani geldiginde test yaparak bakarsiniz

Umarım değilimdir çok stres yaptım çünkü.. içime boşalma olmadı vajinanın üstüne bosaldim dedi ve tekrar birliktelik oldu 2.ci sefer bosalma olmadı zaten. Ben elimde kontrol ettim vajina üstünde hani sperm falan yoktu yatağa baktığımda yatakta vardı spremler.. Ama işte bosalip tekrar içine girince korktum buna rağmen 45 dakikada ella aldım içtim. Kimseylede konuşamıyorum buraya yazmak istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…