- 6 Eylül 2018
- 135
- 11
- 34
-
- Konu Sahibi gizlikullanicii
Peki adet döneminden 2 gün önce kahverengi leke normal mi ? 2.ci gün kahverengi pıhtı ile leke geliyor benden. Bu yerleşme kanaması midirAynı soruyu açmasanız keşke ya.
10-12 gün içinde sonuç verir ikisi de genelde.
Ella kullanan 100 kişiden 2'si de hamile kalıyor.
Bende adet döneminden önce başlardı leke genelde. Adetiniz başlıyor da olabilir, Ella sonrası ara kanama da olabilir.Peki adet döneminden 2 gün önce kahverengi leke normal mi ? 2.ci gün kahverengi pıhtı ile leke geliyor benden. Bu yerleşme kanaması midir
İnşallah dediğiniz gibidir Hamile kanaması değildir ya İnternet'te çok şey yazıyor kafam karıştı panik oldumBende adet döneminden önce başlardı leke genelde. Adetiniz başlıyor da olabilir, Ella sonrası ara kanama da olabilir.
Ya şikayet var sitesinde bir sürü kadın şikayet etmiş ella kullandım Hamile kaldım diye. Ondan dolayı çok tedirgin oldumElla icip hamile kalan gormedim
Gordugum kisi de dun diziden bir kadindir..
Ben de zamaninda bir kac kere icmisim ama bilmiyorum Valla.Ya şikayet var sitesinde bir sürü kadın şikayet etmiş ella kullandım Hamile kaldım diye. Ondan dolayı çok tedirgin oldum
Yani adetim bu ilacı kullanana kadar düzenliydi. Her ayın 20 sinde oluyordum. Bir tek geçen ay 5 gün gecikti 25.inde olmuştum. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu işte ama 2 gün önce kahverengi leke geldi sabahı yoğunlaştı ama adet kanaması kadar değil. Peçeteyle sildiğim zaman pıhtı ile birlikte kahverengi leke geliyor. Bu ilacı Bu ay içtim işte 13 ekimde ilişki sonrası 45 dakika sonra hemen içtimBen de zamaninda bir kac kere icmisim ama bilmiyorum Valla.
Kalan kisilerde de demekki dogurkanlik asiri yuksek ve guzel
Siz zamaninda adet oluyormusunuz? Hep duzenli 28gunde bir? Eger gercekten saglikli biriyseniz pcos falan yoksa ve 28gunde bir oluyorsaniz korkmaya deyer.
Gebelik testi hic yaptiniz mi peki?Yani adetim bu ilacı kullanana kadar düzenliydi. Her ayın 20 sinde oluyordum. Bir tek geçen ay 5 gün gecikti 25.inde olmuştum. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu işte ama 2 gün önce kahverengi leke geldi sabahı yoğunlaştı ama adet kanaması kadar değil. Peçeteyle sildiğim zaman pıhtı ile birlikte kahverengi leke geliyor. Bu ilacı Bu ay içtim işte 13 ekimde ilişki sonrası 45 dakika sonra hemen içtim
Bence gerilmeyin.Yok yapmadım. İlişkiyi 13 ekimde yaşadım işte bugün 12.ci gün oldu. İnternet'te 15 gün sonra test yaparsanız kesin sonuç alınır diyor o yüzden yapmadım.. 15 günün geçmesini beklemekte ölüm şuan Yani İnternete her baktığımda bir sürü şey okuyorum daha çok geriliyorum