kalirsaniz da sekiz aylik dogurursunuz.. gebe oldugunuzu sanmam. ilacin yan etkisi geciktirme.Merhaba 10 eylülde ella kullandım adetim normal şartlarda 28indeydi ama olmadım 30 eylülde 1kez korunmasız ilişki yaşadık eşimle adette olmadım ilaçtan dolayı gecikme mi oldu hamile kalırmıyım. Düğünüme 1 ay var nikah kıydık ama korkuyorum hamile olurum diye
Bu sizi ilgilendiriyor mu? Konu dışında fikir vermenize gerek yok
Ben 23 ağustosta ella kullandım ve 2. Adet dönemindeyim toplamda 43 gün geçti ama olmadı. Farklı zamanlarda 2 test yaptım negatifti olmayışı ürkütüyor.Ella adet düzensizliği ve ara kanama yapabilir . emin olmak için test yapabilirsiniz
Testte çıkmadıBilinçsiz insanların sevişmesi beni çok geriyor. Abla bir test almak bu kadar zor değil ucuz hem. Madem korkuyorsun 1 ay daha tutsaydın ya
Teşekkür ederimElla içildikten sonraki ilişkilerde koruma sağlamıyor haberiniz olsun.
Bu stresi yaşamak zor gerçekten çıkmadı Testte tekrar deneyeceğimBilinçsiz insanların sevişmesi beni çok geriyor. Abla bir test almak bu kadar zor değil ucuz hem. Madem korkuyorsun 1 ay daha tutsaydın ya
Evet idrarda hemen çıkmıyor ama 1 kere korunmasız ilişkide hamile kalınır mı yumurtlama dönemim de değildi o yüzden tedirginimBen 23 ağustosta ella kullandım ve 2. Adet dönemindeyim toplamda 43 gün geçti ama olmadı. Farklı zamanlarda 2 test yaptım negatifti olmayışı ürkütüyor.
Testte çıkmadı ama tekrar deneyeceğim göğüslerimde aşırı acı var sürekli oldum mu olacam derken stres yaptmOlabilir canım bir test yap bence yarın ilaçta bozmuş olabilir düzenini emin ol yinede
Korkma ben bile kalmadıysam adam 2 ay önce yarısını içime yaptı. Yalvardı hap alalım diye bir şey olmadıBu stresi yaşamak zor gerçekten çıkmadı Testte tekrar deneyeceğim
Testi at bakalım bize belki kuruma çizgisi falandır telaş yapmaTest yaptm pozitif çıktı
Biraz daha fazla zevk uğruna korunmasız ilişki yaşarsanız sonuçlarına katlanırsınız.Test yaptm pozitif çıktı
Bende hapı kullandıktan 45 gün sonrasına kadar gecikmeye sebep oldu.Evet idrarda hemen çıkmıyor ama 1 kere korunmasız ilişkide hamile kalınır mı yumurtlama dönemim de değildi o yüzden tedirginim
30unda yumurtlama doneminize cok uzak ama. Testte hemen mi cift cizgi cikti 15 dk sonra falan mi.Test yaptm pozitif çıktı