Ella kullananlar bana yardım edebilir mi kızlar zor bir durumdayım ..?

Agustos90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
167
66
48
Bu konuda bilgisi olanlar yazabilr mi. Bir arkadasin durumuna yardimci olalim

Son düzenleme:
Kızlar 26 Mayıs ta sözlümle birşey yaşadık. Vajina kenarına boşaldı. Hemen yıkadım sildim. Bende hemen 1 saat sonra Ella hap attım. Adetime 8 gün falan var. Sizce hamile kalma olasılığım var mı ? Bu ilacın etkisi nasıl. Sadece üstüne geldi. 2 gündür ağlıyorum. Size ihtiyacım var ... Bu arada adet söktürücü çaylar içsem bu ilaca ters etki yapar mı ?
Tatlım merhabalar,
Kendini baya üzüp panik yapmışsın anlaşılan. Daha önce bende 4-5 defa kullandım ve hiçbirinde problem yaşamadım. İlacı kusmadıysan vs hiç bir şeycik olmaz gönlünü ferah tut derim. Hem benimkiler tam ilişki halindeyken vukuu bulmuştu öyle kenarına felanda değildi... İçin rahat olsun. Ella kullanıp hamile kalma olasılığın %1... Düşündüğümüz zaman tam içine boşalmamış bu bir, ovulasyon döneminde olmayabilirsin bu iki, kısa sürede kullanmışsın bu üç... Yani ben çok düşük bir ihtimal görüyorum. Bence biraz ferahla. :)

Tatlım merhabalar,
Kendini baya üzüp panik yapmışsın anlaşılan. Daha önce bende 4-5 defa kullandım ve hiçbirinde problem yaşamadım. İlacı kusmadıysan vs hiç bir şeycik olmaz gönlünü ferah tut derim. Hem benimkiler tam ilişki halindeyken vukuu bulmuştu öyle kenarına felanda değildi... İçin rahat olsun. Ella kullanıp hamile kalma olasılığın %1... Düşündüğümüz zaman tam içine boşalmamış bu bir, ovulasyon döneminde olmayabilirsin bu iki, kısa sürede kullanmışsın bu üç... Yani ben çok düşük bir ihtimal görüyorum. Bence biraz ferahla. :)
Dün 5. Gün oluyordu ellayı kullanalı. Beta kan testi yaptım 0,0 çıktı. Ayrıca adetim 4 gün erken oldu halen kan geliyor. Sence kanda çıkmadan hamile kalabilirmiyim.?

Dün 5. Gün oluyordu ellayı kullanalı. Beta kan testi yaptım 0,0 çıktı. Ayrıca adetim 4 gün erken oldu halen kan geliyor. Sence kanda çıkmadan hamile kalabilirmiyim.?
Bnde esimle bi kaza sonucu ilk defa kullandm ellayi adetim gecikmsti birde ara ara kanamalar oluyodu oda hapın yaptigi birseydi ztn bazi insanlarda boyle kanamalar yapabiliyoms snrada adet gormustm hamile falan kalmadm yani birde bnm esim tamamen bosalmsti dusun artk :)

Ella hapının ılıskıden sonra 5 gun ıcınde bıle ıcebılırsın sıkıntı olmaz .. adette olmussun zaten kan testı sonucuda bellı hamıle degılsın bence problem yok bende 3 kere falan kullandım hapı sıkıntı olmadı .

Back